0

geçenlerde geldi, sitenin aktifliği biraz arttı. ama ben artık sitede bir yarışma istiyorum. çünkü artık çoğu yazar siteye girmemeye başladı. girenlerde beyin bedava modu kalksın diye bekliyor malesef. eğer siteye yarışma gelirse ilk zamanlardaki gibi bir aktifliğe erişebilir site. çünkü gerçekten artık beyin bedava modu aktif olduğunda kaçacak yer arıyoruz. iki tane yazarın sorularını görmekten bıktık bu kişilerin. beyin bedava modunda sürekli onların soruları var. hiç cevapta yazmıyorlar. cevap yazsalar gam yemeyeceğim. ya hiç olmazsa kendi sordukları sorulara cevap verseler. sorumani bunları niye görmez ben onu anlamıyorum. böylee olunca kimsenin giresi gelmiyor siteye malesef. sitedeki aktiflik acayip oanda düşüyor.

0

2x kazanç olsa çok güzel olur gerçekten ve sitenin aktifliğide önceki aktifliği bakarak 2 kat artar.

0

tabii ki çok daha güzel olur biz kullanıcılar için çünkü kısa sürede çok daha fazla gelir elde etme şansına sahip olmak biz kullanıcıları olumlu yönde çok fazla motive ediyor. bunun olması da sitede aktifliğimizin artmasını yani daha fazla zaman geçirmemizi sağlıyor. mesela ben kendi adıma konuşmam gerekirse iki kat kazanç olduğu zamanlarda site içerisindeki aktiflik zamanlarıma yaklaşık olarak bir saat fazladan ekliyorum ki buda hem site içi aktiflik açısından plınlü bir sonuç verirken aynı zamanda da benim dha fazla kazanmam ve daha fazla site içine bağlı olmaması sağlıyor.

0

2x kazanç gelse çok güzel olurdu. bence gelir yakın zamanda yine öyle düşünüyorum çünkü belli dönemlerde bunu yapıyorlar sanırım. daha hızlı ve daha kolay oluyor bence 2x kazanç çok iyi olacaktır. gelebilir

0

2x kazanç gelse çok güzel olur tabi ki. burada uğraşıyoruz iki kat kazanç gelse eminim daha aktif olur. sonuçta daha fazla kazanmak istiyoruz.

0

evet 2 kat kazanç yine gelse güzel olur çünkü ben önce sitede aktif olursa dağa fazla aktif olur ve dağa güzel okur bence ben sitede 2 kat kazanç olunca günde en fazla 2 tl kazanıyorum ve şimdi iki kat kazanç olmadığı için siteye fazla girmedim bende ana sitede sadece 3 tl kaldı ve bu bir haftası 2 kat kazanç yok ge amca 2 tl kazandım 2 kat kazanç olsa kesin 30 tl kazanmistim.

0

iki kati kazanc etkinligi gelse gercekten cok guzel olur. en azindan kazanclalrimizi biraz arttiririz. kazanc oranlaei bieaz dusmus gibi geldi cunku bana. herneysr. aktiflik konusuna gelecek olursak beyin bedava mosu kalkti ya. bazi sorucu arkadaslar hemen damlamia siteye. beyin bedava modunda kendilerini hic goremedik nedense bu sorucu arkadaslarin. soru sorup kaciyorlar her seferinde. suan gosterdikleri aktiflikleri beyin bedava modu aktifken de gormek istiyoruz. gerci benim icin sikinti yok. onlarin sorulsrini cevaplamiyorum beyin bedava modu aktif olsugu zaman. herhangi bir soruya girdigimde yanda alternatif sorular var ya. oralardaki soeulari yeni sekmede aciyorum. sonra bakiyorum cevap yazmadigim sorularsa cevap yaziyorum. madem onlar soruyu soeup beyin besava mosunun aktif olmasini sagliyorlar, bende onlaein sorulaeina cevap vermem beyin besava mosunun uzun surmesini saglarim. cunku sorulari hep arastirma gerektiren sorular. ne olur bu sefer. cevap veren kisiler tek tuk oldugu icin ve arastiemaya girdikleri icin sorulari eritemiyorlar. onlarda beyin bedava mosundayken soru soramiyorlar.;)

1

2x her zaman gelsin başım üstüne ama site zaten suan epey aktif. benim canımı sıkan önceki aksamlarda ben beyin bedava modu bitsin diye saçma sapan sorulara cevap vermeye uğraşırken sitede gram hareket yoktu. şu an kıpır kıpır olan arkadaşları beyin bedava modunda da ön sıralarda görmek istiyorum lütfen. abuk subuk sorular sorup sorup beyin bedava aktif oluncaya kadar uğraşıp kaçması değil. cevapsız kalmışsa kendi sorularına cevap yazsınlar ki kimse onların saçma soruları yüzünden mağdur olmasın değil mi?

0

şu anda 2x kazanç yok mu bana sanki biraz daha hızlı yapılıyor gibi geliyor acaba seviye yükseldikçe artıyor anlayamadım ama evet 2x kazanç gelse çok iyi olur herhalde belli zamanlar da geliyor.

0

artma ihtimali muhtemel ama sitede görsele biraz daha önem verilmeli
ve daha çok kullanıcıya hitap etmek için biraz daha günümüzdeki mesajlaşma sayfaları gibi olmalı