0

genelde normal zamanlarda arkadsslsr girerim, sote kacmiyor ya.. istr ne bileyim, iki cevap yazip cikayim. az az da birikse en azindsn bir para birikir diyen çok bu site icin. ama bu iki kati kazanc ya da yarisma olunca yazar arkadaslarimiz (buna bende dahil) kazancimizi daha fazla katlama dusuncesinde oldugumuzds dolayi bu kadsr aktiflik oluyor sitede. ondan yani.

0

arkadaşım ben burdayım ama sende abarttın bırak uyuması gereken bir çok insan var geceleri belki çalışmak istemiyorlar belki uykuları geliyor uyumak istiyorlar sende bir kişi çıktığında direk soruyorsun neymiş soru sordum bende birazdan yatacam hayde kendine iyi bak.

0

bende buradayim... geceleri daha rahat oluyor benim icin...evdeki islerden dolayi gun icinde pek bakamiyorum. hem sorular birikmis oluyor. toptan giriyorum sorulara... daha rahat cevqp yaziyorum.

0

yeni geldim artık burdayim sabah akşam saygilar

1

kardeşim ben burdayım:)hemen hemen de her gece sitedeyim. geceleri daha rahat oluyor kazanç elde etmek. site sessiz oluyor ve rahat rahat bütün sorulara cevap verebiliyorsunuz.