0

ben 17 yaşımdan 27 yaşıma kadar toplam on yıl ortalama günde on-onbeş arası tek sigara içen biriydim. son bir yıldır içmiyorum. bırakmak pek kolay birşey değildi. mide ameliyatı olduğum zaman dahi bırakamadım fakat hamilelik döneminde bırakabildim su an zaten emzirme dönemindeyim hala kullanmıyorum. kısaca anne olmadıkça bırakmam mümkün olmadı. önemli olan hiçbir zaman başlamamak. çok zor bıraktım tabi ama hamile olduğumu öğrendiğim zaman bıçak gibi kestim diyebiliriz. içme sebebim stresdi başlama sebebimse çok komik fakat burun kanamalarımi kestiği için başlamıştım.

0

evet içiyorum malesef. yani aslında kullanmamız herhangi bir sebebi yok belki alışkanlık yaptığı için devam ediyorum bilemiyorum. bazı zamanlar da bana keyif verdiğini düşünüyorum. ancak tabi belki de kendimi kandırıyorumdur bilemem. aslında nefret ediyorum içmekten bıkmış durumdayım sigaran mide rahatsızlığım da var sağlığıma da iyi gelmiyor ama buna rağmen içmeye davm ediyorum sanırım alışkanlıktan dolayı bana iyi geldiğini düşünüyorum ama iyi gelmiyor aksine beni kötü etkiliyor bunu da biliyorum

0

içiyordum, bıraktım çok şükür. zor oldu denedim denedim en sonunda kendime iyi bir motive yolu buldum ve bıraktım. nereden baksan beş aydır içmiyom ve kendimi önceye göre çok daha iyi hissediyorum.

1

evet kardeşim malesef sigara kullanıyorum. bırakmak için birçok yol denedim ama sonuç hep hüsran.