0

domuz etinin sadece bir tarafinin yendigini lakin hangi tarafı olduğu bilinmedigi için yiyen olmadigi söyleniyor fakat ben bilsem bile kesinlikle yemezdim

0

domuz eti dinimizce haramdır. ve bende asla tercih etmem. birtek açlıktan ölecek kadar açsak ve yiyecek birşey de yoksa o zaman ölmeyecek kadar yenir fazlası yine haramdır.

0

su hayatta her canlının bir yaşama , dünyaya gelme sebebi vardır fakat domuzların olma sebebinin gıda maddesi olmadığını, domuz etinin haram olduğunu eminim tüm müslüman alemi biliyor o yüzden bu soruyu sorduğun halde asla yemeyecek olduğumuzu sende gayet iyi biliyorsun. fakat domuzun derisi yanık cerrahisinde şu an yurt dışında büyük öneme sahip. insan derisi ile uyum gösteren ve genel, estetik ve plastik cerrahi bölümlerinde yapılabilen greft ameliyatı dediğimiz en dış deri naklinde kişinin kendi derisi dışında öz kardeşi annesi babası ile dahi deri nakli başarısız olurken, vücudunda deri alacak sağlıklı bölge kalmamış kadar yanık yaşayan kişilerde yahut deri nakilleri tutmayan kişilerde işlenmiş domuz derisi yurt dışından getirtilip sağlıklı nakiller yapılıyor ve uyum inanılmaz. üstelik işlem ve maliyet devlette bile dudak uçuklatan rakamlarla yapılıyor. işte size bu başlık altında bu mundar hayvanın hayata geliş amacını anlatmış oldum. ne demiştik. hikmetinden sual olunmaz.

0

tabikide hayır insan sağlığına zararlı ve bildi:im kadar etinden kurtçuklar üruyormuş