0

imkanim olursa her zaman yardimci olmaya calisirim ufacik birsey bile olabilir bu şöyle ki elimde son yemek param vardır çıkarıp karsimdaki insana dusunmeden verebilirim ozellikle yardima muhtac kisi bir cocuksa hic dayanamam çok hassasim bu konularda

0

imkanlarım el verdiğince uzatmaya çalışıyorum ben... gerek yolda kalmış birine, gerek bir bilgi öğrenmek isteyene, gerek maddi ve manevi anlamda her türlü yardıma muhtaç insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben.

0

tabiki uzatırım bu illa maddi yönden değildir yaşlı bir insanı düşünselim ,( yolda yürürken veya biyere çıkarken , telefondan birini ararken ) bu insanlar bizler kadar herşeyi verimli anlamasını bekleyemeyiz demi ? ama biz de birgün yaşlanacağız bunun bilinci altında davranmamız gerekir. diyelim ki yaşlı engelli biri karşıya geçmesi gerekiyor ama çok araba vs var. yardıma ihtiyacı olan birine yardım edersek yoldan gelen arabaları uyarsak rahatlıkla geçebilir ve eve gittiğinizde içinizde bi huzur olur. diyelim ki yaşadığınız yerde yaşlılar , engelliler için birşeyi eksik veya yanlış buldunuz bunu belediyeye gidip söyleyebiliriz düzeltmeler için veya bişeyler yapmaları için. benim fikrim böyle.

0

imkanım durumum varsa tabikide her yardıma ihtaç insana elimden geldüğince yardım etmeye çalışırım.