0

kahkaha atma gülmek; 1 dakikalık gülmek 12 dakikalık koşuya eş değerdir kahkaha atma ömrü uzatmaz belki ama mutlu olmayı sağlıklı yaşamayı gösterir bize kahkaha atmanın sağlık yönünde bir getirisi yada kanısı yoktur

0

kahkaha atmak insanların moralini yükseltir fakat ömrü uzatmaz. belki de piskolojik bir uzatma olabilir. bilinen kadarıyla gülmek kalori yaktırır diye biliyorum.

0

gülmek kahkaha atmak sağlığa faydalı olabilir lakin ömür allahın hidayetidir hiçkimse ömre paha biçemez..

0

kahkaha atmanın vücutta olumlu psikolojik etkiler yapmasının yanısıra, insanın ruh halinde daha güzel etkiler yapıyor.bu şekilde düşündüğümüzde de günümüzdeki en büyük sağlık konusundaki düşmanımız olan strese karşı kahkaha bir nevi panzehir gibi duruyor.üzerine düşündüğüm zaman kahkahanın stres ve gerginliğin vermiş olduğu vücuttaki kasılma konusunda çözümü olduğu ve kaslarda gevşeme ve insanda rahatlatma etkisi hepimizce malum.

0

çok kahkaha atmak kalbi durdurabilir yararı var kaslarınızı gevşetiyor ömrü uzatıyor

0

ölüm allah'ın emridir. ömrün ne kadar olcaginida yalnız allah bilir. ömür uzatmaz ama görünüşün biraz genç yaslanır. o kadar mutlu olmuş olursun , hayata bakış açın değişir hep gülücük ,kahkaha sacmis olursun. ama ömürlü alakası yoktur.

0

üzüntü stres başta psikolojik rahatsızlıklara sebep olmakta. kahkaha ömrü uzatır

0

evet kesinlikle inanıyorum gülmek ve kahkaha atmak ömrü uzatıyor.

0

kesinlikle. gülmek her anlamda bizi rahatlatmaz mı zaten? bir gülümseriz biz gülümseyince karşımızdaki de gülümser. bulaşıcıdır bir kere. kahkaha atmaksa bundan da büyük bir ilaç nerdeyse. zaten bilimsel olarak da kanıtlanmış.

1

herseyin fazlasinin zararlı oldugu bir kalsiktir ama dogru bi teoridir enaznindan bana gore dolayisyla kahkaha atmakta gülmenin fazlası oldugu icin zararlıdır!ancak seviyeli bir gülüsün ömru uzattıgını konusunda çesitli söylentiler var:)

0

tabii ki öyle birşey yok ama mutlu olmak stresten uzak olmak kanser kalp gibi birçok hastalığın oluşmamasına yada geciktirmesine etkikidir.

0

kahkaha insanı mutlu eder asık bir surattan daha çok iyi gelir insana fakat ömrü uzatacağını düşünmüyorum

0

bilimsel olarak evet, gülmek sağlığa faydalı