0

evet biçok kişinin yardıma muhtaç oldugunu gordum ve yardim ettimde.mesela geçen sene komsumun tüpü bitmisti.parasida yoktu.yemek yapamiyolardi.1hafta biyunca onları yemege cagirdim.caylarini yaptim.ihtiyaclarini karsiladim.onun dışında eşimin arkadaşı aikesiyle kavga etmişti.dısarda kaliyodu.parasi yoktu.ben ve eşim para verdik oda otelde kaldı.annemin arkadaşı hacca gitmek icin herkesten para topluyordu.bende bi miktar vermistim.sonra ramazan ayında çok fakir yardima muhtaç ailelere pirinç şeker un cay yag mercimek nohut fasulye makarna bulgur veriyorum.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.muhtac olmak gercekten cok kotu bir durum.

0

herkes yaptığı iyiliğin ya da kötülüğün karşılığını bir gün mutlaka alır. karşılık beklediğimden değil hayatta beni en çok sevindiren şeylerden biri bir insanın mutlu olma sebebi olduğumu bilmektir. elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz işte.

-1

elbette ettim,netice de hepimiz insaniz birbirimize destek olmaliyiz.

0

evet yardıma muhtaç olana yardım ettim. param varsa halada ederim. gerçi bu aralar param yok kimseye yardım edemiyorum inşallah çok zengin olursam herkese yardım ederim. ben paylaşmayı ve yardım etmeyi çok severim sonuçta hepimiz allah'ın bir kuluyum ,allah bana versin ben herkese zaten veririm. sonuçta mezardaki götürecek parayı sanki.

0

zamanında çalışan biri olmadığım için tabii ki de pek fazla yardım edemedim. çünkü maddi konuda büyük bir sıkıntı içerisindeyim. tabii ki şu anda biraz dolsun toparlanmaya başladı ve eğer fırsatım olursa güvenilir kişilere tabii ki de yardım etmeyi çok isterim. şu anda baktığımda insanların bazıları kolay yoldan para kazanabilmek için direndiklerini görüyoruz. bu yüzden biraz olsun insanda güven eksikliği oluyor.