0

roman okumak daha cazip gelmektedir. uzun soluklu ve daha heyecanlıdır. hikaye kısa film tadında. bellidir başından ne olacağı. ama romanlarda o kadar çok sürpriz mevcutturki, zaman zaman övdüğümüz kişinin aslında farklı bir karakterde olduğunu çok ama çok sonra anlarız.

0

ben roman okumayı daha çok seven bir insanım

0

ben de roman okumayı severim hikayenin de kendine özgü bir güzelliği vardır elbette ama roman anlatmış olduğu sürece en başından ve tüm sebepleri ile beraber içinde barındırdığı karakterlerin gelişimini ve sonra başlarına gelen iyi ve kötü olayları ta kaynağından itibaren bize anlatır roman okurken siz de o karakterlerin taa evlerinin içine kadar girer sıkıntıları sevinçleri düşünceleri ve düşleri ile beraber bazen acı çeker bazen üzülür bazen sevinir ve bazen de evlerine misafir olursunuz en gizli sırlarını öğrenir ve en umutsuz oldukları zamanda bile olmasını istedikleri şeyin en ben beklemedikleri anda gerçekleştiğini görürsünüz aslında insan romanla beraber biraz da kendisini okur o yüzden hikaye romanın yerini bana göre tutmaz.

0

ben hikaye okumayı tercih ederim herzaman başka bir hayal dünyasına atıyor, beni benden alıyor okurken sadece okumakta değil hikaye yazmayı cok seviyorum

0

ben roman okumayı daha çok seviyorum. hikaye çok kısa geliyor bana. roman, daha kapsamlı ve detaylı oluyor. roman okumayı çok severim. çok da okurum. özellikle ilgi çekici, tarihi konularda ilgili basılmış olan romanları daha çok severim. bir de sahaflardan alınan eski kaplı romanları daha çok seviyorum. hikayeler, ayrıntısı az oluyor. zaten birkaç tane hikaye kitabı okumuşumdur o kadar yani.

0

ben roman okumayı, hikaye okumaya tercih ederim. çünkü romanlar daha detaylıdır. uzun solukludur. roman okumak aslında daha zevklidir, çünkü hikaye gibi kısa gelmez, hemen bitmez. daha detaylı oluşu bazı insanları usandırabilir veya sıkabilir fakat bu aslında çok daha iyi ve ilgi çekici birşeydir. hikayeler de güzeldir tabii ama romanla kıyaslanınca sanki romanların özetleri gibidirler. bu nedenle romanlar her zaman okunmak için daha iyidir.