0

firinlarda ve pazar disinda cogu yerde poset parasi aliniyor ve bu para fişe yansitiliyor. en son gecenlerde disaridaydim eve birsey almadan donerim derken annem telefonla arayip birseyler aldirana kadar. iste o zaman gecirttim poset. fiste de yer aldi yani poset parasi

1

poşet parası eğer alışverişinizin sonunda poşet talep ederseniz alışveriş yazar kasa fişinize bir poşet karşılığı 0,25 kuruş olarak yansıtılıyor. aldığınız poşet sayısı kadar da ücret ödersiniz. sadece marketlerde değil bütün mağazalarda bu geçerli. geçen d&r'dan kitap aldık. orada da 0,25 kuruş poşet parası verdik.

0

evet yansıyor.dün marketten mısır almıştım ve ödeme için kasaya geldim ve mısırı kasadan geçirdim.ardından poşet istermisiniz diye sordu kasiyer bende olur dedim.ardından kasiyer poşedin üzerisindeki barkodu kasaya okuttu ve verdi.15kuruş ücret aldı ve çıktığımda baktım ve fişte 15kuruş bir ücret ile yazmışlardı.anlamıyorum ben para verdim ama neden o firmanın reklamını yapayım kiherkes bunu diyor neyse uzatmayım cevabım bu yönde.