0

sorumani disinda para kazandigim uygulama var. site yok. zatrn ben bir siteden gelsim buraya. her ne kadsr reklam yasak olsa sa ben gizlemeyecegim ahmetesor isimli bir site vardk. yönetimdeki arkadaslar o kadsr egoist ki.. yani zaten oradan geldim burqya. ve memnunum bu siteden. tamam kazanclar dusmus olabilir ama en asindan bu sitenin yonetimjnde bulunan arkadaslar elestiri kabul ediyor, birsey dedigimiz zaman su soyle mi olsa boyle mi olsa dedigimizde bir dususnelim diyorlar ya da boyle yaparsak boyle sonuclar dogurabilir diye en azindan bizle iletisim halindeler. diger kazandigim uygulama bir cark cevirme uygulamasi. ona da yeni basladim. burada aktif olurken onu da arka planda calistiriyorum ki 6 dakikada bir verdikleri bonusu kaçırmayayım en azından diye. öyle yani

0

ben sadece burada çalışıyorum bu siteyi de dün gördüm .

0

ahmetesor ve bazi bitcoin kazandiran siteler var onlardanda para kazaniyorum

0

sorumani dışında farklı sitelerde para kazanmayı denedim fakat bu site kadar verimli ve hızlı bir kazanç elde edebilecek siteler mevcut değil teşekkürler sorumani ailesi :)

0

sorumani'den hariç para kazandığım herhangi bir site yok. sorumaniden çok memnunum ve güven duyuyorum. başka bir siteye güven duymam çok zor.