0

bi kere 10 tl kazanmıştım ama daha hala gelmiyor 30 tl civarı olunca çekilebiliyor. o yüzden henüz çekemedim ama güvendiğim bir siteydi çıksa anket cevaplayacağım ama gelmiyor hala..

0

tüm anke siteleri basta 2 3 anket verip göz dolduruyor sonradan anket vermeyi kesiyor. ayda 1 yada 2 tane veriyolar hicbiride düzenli değil. yada bazıları para çekmeye yakın hic göndermiyorlar ki para çekme limitine ulasilmasin diye. birde anket sitelerinim para limitleride az görünüyor ama yetismesi hic mümkün degil.

0

çok denedim ama anketler bitince anket gelmesi zor oluyo parada kazanmadım tercihte etmem

0

evet daha önce anket doldurarak para kazanmıştım yabancı bir siteden bir kaç defa yapmıştım ancak türk sitelerinde ankatlerim gelmesi çok zaman alıyor ve oldukça zorlu olabiliyor. çokta bir getirisi yok açıkcası yani çok uzun zaman alıyor para kazancı sağlamanız. çekim limiti de yüksek oluyor beklemek sabır etmek gerekiyor. bence soru mani sitesi hem faydalı yararlı bir site hemde kazanç sağlama bakımından daha iyi bir site ve güvenilir bir site özellikle limitin düşük olması ihtyicınız olduğu zaman para öekebilmeniz benc eolduöa güzel üstelik soru mani sitesi zaman zaman 2x kazanç sistemi sağlıyor buda oldukça iyi böylecedaha hızlıkazanç sağlayabiliyorsunuz. buda güzel bir ayrıcalık bence.

1

bir dönem evde gfk uygulamam vardı. para kazanmadım ama puan biriktirerek hediyeler aldım. alışverişlerimi okutarak haftalık puanlar elde ediyordum çok da memnundum. ama artık sona erdi. başka ankete katılarak para kazanmadım.

0

hiç denemedim ama güzel bir uygulama olduğunu dusunuyorum

0

anket yaparak para kazanmadım , denedim fakat devamını getirmedim belki devam etseydim kazanabilirdim ama bana göre olmadığını düşündüm.

0

ankett cevapyarak paraa kazanan ben inanmiyorum kazanan warsaa ben inanmiyorum varmi ölee birsey