0

bana göre , yediğim için kuru fasulyenin yanına en güzel turşu ve arpacıklı pilav çok iyi gider. muazzam bir lezzet oluyor. şu an bile canım çekti.

0

tabi ki pirinç pilavıdır fakat bunun yanında hayla eksik bir şeyler var öncelikle acı pul biber ve salatalık turşu olması lazım içecek olarak ta köpüklü köy ayranı bir de yufka lazım bilmiyorum benim damak lezzetim bu şekilde :)

0

kuru vasülyenın yanına bulgur pılav cacık yada ayran yanınada bır salata tabı havuc salatası veya marol salatası cok güzel gıder yanındada yeşil sogan yada kuru sogan mis gibi bır yemek menüsü olur

0

kuru fasulyenin yanına gidebilecek en iyi pilavlık bulgur pilavı olabilir pirinç pilavı olabilir turşu soğan bunun gibi şeyler olabilir başka gidebilecek makarna olabilir ama en iyi gidecek olan şeyler pilavdır. ben fasulye yemeğini çok severim yanında soğan yemeyi de çok severim turşu da olabilir tabii ama soğan çok güzel gidiyor fasulye en çok yakışacak şey bulgur pilavı ve soğan bana göre.

0

kurufasulyenin yanina tabiki pilav gider herzmanda öyle olmustur.ayrica turşuda ve cacıkda yapilabilinir.muhtesem olur o yemek gercekden.

0

bulgur pilavı, pirinç pilavı, turşu, salata, cacık, kuru soğan gibi şeyler yanına iyi gider.

0

kuru fasulyenin yanına en güzel pirinç pilavı ve turşu yakışır.

0

pirinç pilavı ,cacik , salata iyi gidiyor fasulyeye bunlar iyi gider birde olmazsa olmazı turşu iyi olur

0

kuru fasulyenin yanina gidebilecek en iyi şey prinç pilavıdır .aparatif olarak da cacık ve salata iyi gider.