0

kumpir kabuğu ile birlikte fırınlanmış patatesin ortadan yarılarak içerisinde tereyağ ve kaşar peyniri konulduktan sonra güzelce karıştırılması ve ardından üzerine çeşitli garnitürler ve salatalar konulduktan sonra ketçap ve mayonezle sıkılarak servis edilen bir yemektir.ben o kadar fazla şey karıştırarak hayatta yemediğim için kumpiri sadece içerisine yağ ve kaşar peyniri konulmuş şekilde yemeği seviyorum.insanlarda nasıl o kadar alakasız şeyleri patatesin üstüne karıştırarak yiyorlar mideleri nasıl bunu alıyor hiç anlamıyorum. işte herkesin damak tadı farklı.ben çok fazla karışık kumpir sevmiyorum sadece sade kumpir yiyebiliyorum.

0

kumpir kabuğuyla birlikte közlenmiş patatesin arasına kadar peynir, biraz tereyağ bezelye havuç gibi garnitürler ve ketçap mayonez sıkılmış haldeki bir yiyecektir. görüntü itibariyle çok tercih edeceğim bir yiyecek değil. o sebeple hiç yemedim.

1

kumpir közlenmiş patatesin içine isteğe göre kaşar peyniri, tereyağı ve mısır, zeytin, mantar gibi çesitli garnitürlerin, ayrıca ketçap, mayonez gibi sosların konulduğu bir yiyecek. çok severim.