0

kat kat sürülmemeli yoksa çok kötü bir görüntü veriyor veya bunlar için aparatlar var taşırmamak adına sürerken yavaşça kenarları sürülmeli da ardından üzerinden bir kez geçilince güzel olur.

0

oje sürmeyi ortalama 20 yaşında bırakmış olsam da bütün inceliklerini öğrenecek kadar süre oje kullandım. şimdi o deneyimleri paylaşmak isterim. birinci şart oje şişesini sallamamak çok sarsılan oje şişesi içinde baloncuk oluşur bilginize. avucunuzda biraz tutarak ısıtın. oje sürmeden önce baz kullanmak ojeyi temizlemek istediğimizde işimizi kolaylaştırır. donup kapağı açılmayan ojeyi sıcak suya ters biçimde koyup bekletmek kolayca açacaktır. neon ojeler de bir dönem çok moda olmuştu özellikle yeşil pembe sarı fosforlu. bu ojeyi sevenler önce mat beyaz oje sürüp üstüne bu ojeleri uygularsa görüntü daha parlak olur. uzun süre oje kullanmaktan sararan tırnaklar için karbonatli sıcak suda eli bekletmek yeterlidir. ilk fırça darbesi atılırken de dahil asla fırçaya fazla boya almayın ki kalın katmanlar oluşmasın. parmaklarımızı buz dolu suda bekletmek ojeyi gizli kurutur. tırnak etrafına vazelin uygulamak da taşan boyalar olursa kolay temizliği sağlar. yine asetona kulak çöpü batırıp aynı şekilde kolay temizlik sağlanabilir. önce tan ortaya sonra sağ ve sol kenarlara sürülmelidir. tırnaklar asla öne arkaya doğru törpülenmemeli, oje sonrası bir saat sıcak sudan uzak durulmalıdır. tırnak eti yağı kullanmak da tırnağı daha sağlıklı ve güzel gösteriyor ayrıca ojeleri de buzdolabında saklayın.

0

kolay ve duzgun oje surme islemi icin oncr ortaya sonra kenarlara surun diyorlar. ve bende bu teknigi denedikten sonra hem pratik hem de duzgun oje surme islemi olarak kullaniyorum.

0

kenarlara çok getirmemek şartıyla düzenli bir biçimde yaymalıyız daha sonra çok üzerinden tekrarlamamalıyız ki kat kat görüntü elde etmeyelim daha sonra tırnak kenarı etler için bi ürün var oje sürerken bulaşsa bile soyduğun zaman çıkıyor tavsiye ederim