0

çözüm olmuyor ama insana aglama gelince tutamıyor işte. insanın içi rahatlıyor bazen.

0

ağlamak hiçbir zaman çözüm getirmiyor. ama en azından insanı rahatlatıyor. tabi bir de sonrasında gelen baş ağrısı olmasa çok daha iyi olur.

0

ağlamak duygu ile ilgili bir davranış bozukluğu ile gerçekleşmektedir. ağlamak asla çözüm getirmez. genelde kişiler ağlarlar ve çözüm getireceğini düşünürler ama bu düşünce çok yanlış bir düşüncedir. ağlayınca hiçbir şey değişmeyecek ve yaşam sürecek aynı şekilde devam edecektir. bunu değiştirmek için o kişi çaba vermeli ve ağlamayı bırakmalıdır. bu durumu ben de kendim bizzat yaşadım. dedemi kaybettiğinde ağlamıştım ve çok üzülmüştüm çaresiz kalmıştım ağladım ama hiçbir şeyin değişmediğini gördüm. ardından ağlamayı bıraktım ve sevindim hayata pozitif yandan baktım ve her şey düzeldi her şey yerine koydum benden size tavsiye ağlamayın hiçbir şey değişmiyor.

0

ağlamak duygusal bir davranıştır ancak yaşadığımız sorun her neyse ağlamakla bu sorun çözümlenmez. yaşadığınız bu sorun kim veya kimler leise konuşup bir çözüme kavuşturmak gerekir aksi takdirde duygusal çöküntü yaşamaya devam ederiz.