0

kimine gore guzel kimine gore degil aglamak insani açar icine kapanmakta insana zarar verir

0

kişiden kişiye göre bu durum değişiklik gösterir. kimisi ağlayınca rahatlar, kimisi ağladığı zaman daha beter hastalanır. mesela bende ağlayınca rahatlayan kesimdenim. ağladıkça içim açılıyor gibi rahatlıyorum.

0

bu durum herkese göre değişir kimi insan için ağlamak iyi birşey olmayabilir kimi insan içinde ağlamak rahatlatır ve size iyi geleceğini düşünürsünüz. yani çeşit çeşit insnalar var ve herkes bunu farklı yorumlayabilir. ben herşey karşı ağlayan biri değilimdir genellikle sağlam ve güçlü durmaya çalışırım ancak insanın kendini bıraktığı zamanlar elbetteki oluyor. bu dönemler de istemsiz bir şekilde ağlamak istiyorsunuz. ağlamak insanı rahatlatıyor içinizdeki birikimi ağlayarak aymış oluyorsunuz ve deşarj oluyorsunuz bir nevi ağlayarak. benim için öyle enazından ancak her durumda ve her olayda ağlamıyorum elbette. sadece bazen çok hassas oluyorum ve duygusal olabiliyorum. insanlar mutlu oldukları zaman da ağlayabiliyorlar.

0

ben aglarsam sadece canimdan can olan insanlar icin gozyasi dokerim.benim icin paha bicilmez birisi ise ona can bile verilir.ayrica aglamakda insanin icini ferahlatir.

0

aglamak genelde insan acilir kendine gelir aglasin der.bir insan tabiki mutlulukdan aglar oncelikle tabiki ona onem veren deger veren özel gunlerini hatirlayan veya bir iyilik yapar karsidaki mutlu olur gözyaslarini tutamaz.
birde bir sevdigi uzaga gider gurbete asker evlenir yada birisini cok severse onu kaybederse ozaman aglar.

0

ağlamak da gülmek kadar güzeldir. kimileri ağlamayı güçsüzlük sanıyor hayır bence insan gerektiği yerde duygularını da açık açık ifade etmelidir. nasıl ki gülmek doğal bir durumdur. ağlamak da öyle. ben de eskiden kolay kolay ağlamazdım. şimdi çok duygulanınca hemen ağlıyorum. ya da karşımdaki insana çok üzülünce de ağlıyorum. ağlamak bir acizlik değildir. bir insanın insan olma özelliğidir.

0

bu soruyu sorarken nasıl bir mantık aradın acaba diye sormak istiyorum. ağlamak güzel birşey olsaydı herkes aglardı aglamanın neresi güzel olabilir acaba ne koşulda olursan ol ne gibi bir zorlukta dertte yada sıkıntı da olursan ol ağlamak iyi veya güzel birşey değil .

0

guzeldir tabiki ben zor aglayan bieitim ama bazen de hic olmadik biseye hic olmadık bir anda ağlayabilirim bu bir ihtiyac bence . mutluluk yada üzüntü insan bazen icini bosaltma gereği duyuyor ve bunun en iyi yöntemi aglamak .