0

bazı insanlar ağlamayı zayıflık olarak görürler evet ancka ben ağlamanın zayıflık olduğunu düşünmüyorum ağlamak içinizi boşaltmanız kendinize gelmeniz ve kendinizi daha iyiy hissetmeniz için bir nevi terapi gibi insanlar ağlayabilir üzülebilirler. bu çok normal bir duygu. bu şekilde iyiyleşirler. bu şekilde rahatlarlar. içlerindeki sıkıntıyı bir nebze olsun atarlar. ağlamak insani bir duygudur. her an herzaman ağlamazsınız belki ama mutluluktan bile ağlayan insanlar vardır. ağlamak zayıflık değildir. bazı insanlar bunu bu şekilde değerlendirir sadece oysaki güçlü olmak daha zordur.

0

bazı durumlar için zayıflık olabilir ama her zaman zayıflık değildir bazen ağlamak gerekir.

0

gayet insani bir reaksiyondur. olağandır. deşarj sebebidir. kötü niyetle kullanırsan, sömürüdür.

0

ağlamak bence zayıflık değildir hatta faydasıda olduğu söyleniyor.

0

ağlamak zayıflık göstergesi değildir.ağlamak,çeşitli birikmişliklerin dışarıya bir şekilde aktarılmasıdır.insanın deşarj olması için etkili bir davranıştır.

0

bu konu kişiye göre değişir erkeklerde ağlamak evet kendine acıma güçsüz yetersiz ise yaramaz çaresizlik duygusu hissettirebilir genel olarakta hissettiriyor ama kadınlarda böyle birşey olduğunu sanmıyorum ama tabi ilk başta da dediğim gibi kişiye özgü karaktere özgün bişey bu herkes için aynı şeyler geçerli değil

0

hayır . aksine bir gücün göstergesidir. ağlayan insan kendini motive ettiğinden mütevellit güç simgesidir.

1

insanlar için ağlamak şöyle zayıflık olabilir.mesela eğer sinirden felan ağlarsanız bu normal bir durumdur.fakat haksızlığa uğrayıp bir köşede ağlarsınız bu sizin zayıflığınızı gösterir.mutlaka eğer haklıysanız o hakkı almak için elinizden geleni yapmanızı öneririm.bunun içinde kendinizi hiç bir zaman ezmeyin ve ezdirtmeyin.bu hayata bir keren geldiğinizi bilmelisiniz her ne olursa olsun kim olursa olsun kendini ezdirmiceksin kardeşim.çünkü ezdiriceğin zaman dahada üstüne binmeye çalışırlar.

1

hayır aksine güçlü bir insan olduğunuzu gösterir.