0

hep ağlamak için yada gülmek için gelmedik acısıyla tatlısıyla devam ediyor gülmekte ağlamakta insanlar için yerine göre

0

biz bu dünyada imtihandayız bu yüzden sıkıntılar çekiyoruz her şey mükemmel olunca asıl orada sıkıntı var demektir. eğer bu düşünceye sahip olursanız bazen ağlamak bile güzel diyebiliriz. evet sürekli ağlamakta güzel değil zaten insan da sürekli ağlamaz. siz hayatınızın her alanında ağlıyor musunuz mesela hayır en üzüntülü an da bile komik bir yazı bir söz size gülümsetebilir. bu yüzden o anların tadına varın. ağladığınız zamanlar gelsin aklınıza ve mutlu olduğunuz zamanların kıymetini bilesiniz. son olarak şunu da unutmayın ki bugün ağladığınız şeyler çok değil iki sene sonra size komik birer anı olarak kalacak.

0

hayır tabiki insana hayata hep ağlamak için gelmez. insan hayatta hep mutsuz ve şansıda olmaz yani hayatın gülen bir tarafı vardır mutlaka birazda sizin seçimlerinizle bakış açınızla alakalıdır bu durum siz nasıl düşünürseniz öyle gider eğer siz karamsar biriyseniz devamlı üzüntü duyan sorun yaşayan biri iseniz böyle hissedebilirsiniz hayat boyu ama hayatta bazı şeylere de neşe ile bakmak yani pozitif olumlu bakış açısı geliştirmek gerekir. bence böyle durumlar da insan kendini daha iyiy hisseder ve yaşamaktan daha çok keyif alır iyisiyle de kötüsüyle de yaşıyoruz işte hayata geldiysek eğer yaşamın kıymetini bilen yaşamayı sever ancak siz insanlara sevgiyle bakar doğaya güzel yaklaşır canlılara güzel yaklaşırsanız kendi içinizde mutluluğu bulursanız eğer böyle hissetmesini zaten.

0

aslında kişinin durumuna bağlı birşey, mutlu insan ağlamaz , umarım mutlu olursun kardeşim ağlamazsın birdaha