0

hayır dedikodu sadece ve sadece kadınlara has birşey değildir. dedikodunun cinsiyeti yoktur. dedikoduyu erkekler de yapar kadınlar da. şahsen ben bile bazen yapıyorum. tabiki de yapmamak gerekir. dedikodu hoş birşey değildir.

0

hayır bence dedikodu kadınlara ait bir özellik değildir belki genelleme yapıcsk olursak daha çok kadınlar dedikoduyu sever diyebiliriz ama öyle erkekler varki dedikodu seven birini merak eden onunla alakalı konuşan yani inanın erkeklerden de var dedikoduyu seven çok geveze insanlar. hatta ben bazne kadın olsa ne olurmuş bu falan derim kendi kendime dedikodu sadece kadınlara özel değil bence erkekler de dedikoducu olabiliyor bir denk gelin göreceksiniz kadından beter oluyor bazıları

0

kesinlikle kadınlara has bir şey değildir. birçok erkek kadınlardan daha fazla dedikodu yapıyor. her kadın dedikodu yapar diye bir kaide yok sürekli insanların hakkında konuşup laf taşıyan birçok erkek de var. bazı eşler anneleriyle gayet güzel dedikodu yapabiliyor. dedikodu yapanların genellikle kadın olduğu söylense de bence birçok erkek daha fazla dedikodu yapıyor. duyduğum kadarıyla yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin kadınlardan daha fazla dedikodu yaptığıdır. bence kadınlara dedikodu yapıştırılmış bir şeydir tamamen geçersiz bir durum. her iki tarafta dedikodu yapıyor çünkü.

0

hayir, dedikodu kadinlara has birsey degil... hatta erkekler bizden daha fazla dedikodu yapmaktalar. buna kac defa sahit oldum. benim bir amcam var. rabbim dusmanimin basina bile vermesin felaket dedikoducu birisidir. onun yaninda herseyini konusma. o derece. farkinda olamdan herseyi döküyor ortaya. sadece adimiz cikmis. ve ne hikmetse her kotu olan seyde bizim parmagimiz varmis gibi :d :d

0

dedikodu kadınlara has bir şey değildir. günümüzde ise kadınların ve erkeklerin dedikodu yaptıkları açıkça görülmektedir. bence benim fikrimce erkekler kadınlardan fazla dedikodu yapıp diğer kişiyi kakıştırıp eleştirip onun hakkında konuşmaktadırlar. dedikodu baştan sonuna kadar iyi bir şey değildir ve iyi görmüyorum bence erkekler daha fazla dedikodu yapıyor. bunua adım gibi eminim ben kendim dedikodu yapmıyorum kimseye de tavsiye etmem dinen ve halen kötü olarak ğörülmektedir dedikodu.

1

hayır dedikodu kesinlikle kadınlara has bir şey değildir.daha bazı konularda bence erkekler kadınlardan çok daha fazla dedikoducu olabiliyorlar. erkeklere bir şey söylediğini zaman başka bir yerden duyma olasılığınız kadınlara oranla bence çok daha fazladır. ağızlarını sıkıca tutamıyorlar ve herkese her olanı yayabiliyorlar. bence bu dedikodu konusunda kesinlikle kadınların adı çıkmış. sanki her şeyi kadınlar yapıyormuş gibi gösteriliyor. belki birkaç kadın bir araya geldiği zaman dedikodu bir süre sonra kaçınılmaz oluyor ancak aynı durum kesinlikle erkekler için de geçerli bana göre. özellikle anlatılmayacak konuları bile erkekler erkek arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar ve bu durum çok büyük sıkıntılara yol açabiliyor. ben çalıştığım dönemlerde bu konuya çok fazlaca şahit olmuştum. benim bile konuştuğum bazı konular erkekler tarafından başkalarına yetiştirildi ya da tam tersi başkalarının konuştuğu şeyler aaa bak ne olmuş duydun mu şeklinde benim kulağıma çok geldi. o yüzden kesinlikle dedikodu sadece biz kadınlara has bir şey değildir. belki de biz erkekler kadar bu konuda becerikli bile değiliz.

0

dedikodu kadınlara has birşeymidir=dedikodu kadınlara has birşey değildirler.ama genelde dedikoduyu kadınlar yaptığı için günümüzce dedikoducu kadın gibisin kelimesi çoğunlukta kullanılır.dedikodu konusu cinsiyetten cinsiyete degisebilr kişiden kişiye değişir.bu arada dinimizce dedikodu yapmak günah olup dedikodu yapanlarin yaninda durmakta günahtır hatırlatmak istedim...

0

dedikodu kadınlara has değildir. fakat konuşulan konular cisiyete göre değişiklik göstermektedir. genelde kadınlar erkeklere göre daha fazla dedikodu yapmaktadır. günah olduğunu hatırlatmak isterim.