0

aşkta bağlı kalmak tabiki doğru birşeydir. eğer bağlı kalmazsan ilişki olmaz ilişkinin bir anlamı kalmaz. iki tarafta birbirine bağlı kalmazsa yalanlar artar. kavgalar çıkar ve hiç beklemediğin bi anda belkide ilişki biter. o yüzden çiftler birbirine bağlı kalmalı her zaman birbirlerine dürüst kalmalılardır. güzel bir ilişki istiyolarsa eğer.

0

aşk sevginin aşırısıdır.mantıklı düşünmeye engel olur genelde aşırı tutkudur... tabi her hali kötü değildir.saf aşklarda var

0

ask guzeldır ask yenerek koklayarak dokunarak yasanan bır olay asık olmadıysan bu kapıdan geceme asık ol gel derler

0

ben aşka pek inananlardan değilim. evet var ama ömrü kısa bence aşk değil alışkanlık diye bisey var. o yüzden aşka bağlı kalmak demiyim ama alışkanlıklarıma bağlı kalmak olabilir. bağlı kalırım yani.

1

aşka bağlı kalmak doğrudur. aşka bağlı kalmanız sizin sadakatinizi gösterir. aşka bağlı kalmamanız gibi bir durum söz konusu olamaz zaten. o zaman aşk olmaz zaten. bir insan iki kişiye aşık olabilir mi? ben şahsen zannetmem. o zaman aşka bağlı kalmak lazım diye düşünüyorum. yalnız buradaki aşktan iki tarafından birbirlerine karşı duyduğu ilgiden bahsediyorum. yoksa tek taraflı bir aşkta sonuna kadar giderim ama olmuyorsa da tarihe ve kalbime gömer geçer giderim. kader derim, arkama bakmadan yarınlara bakarım. işte bu durumlarda da aşka bağlı kalmak doğru olmaz kanatindeyim. eğer böyle devam ederse aşık olan kişi hayattan zevk almaz ve yaşantısı hep derbeder içinde geçer. bence buna değmez diye düşünüyorum.

0

aşk olduğunda her zaman uzak dururum, ayıracak zamanım yoktur düşüncesini aklımda tutarım her zaman bir kere ağzım yandı ağzımda değil bütün bedenim yandı bir daha yaklasmam yanmam .

0

aşktan bağlı kalmak eğer bir ilişki içerisinde iseniz kesinlikle doğru bir şeydir. sağlam bir ilişkinin temelini bağlılık ve sadakat oluşturur. bir kişiye olan bağlılığınız ona olan sevgimizinde büyüklüğünü gösterir. ayrıca size olan güveni de daha fazla artış gösterecektir ve daha sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişki yaşayacaksınızdır.
ancak ayrılmış olduğunuz bir kişiye karşı fazla bağlı kalmamanız sizin yararınıza olacaktır.takıntılı bir şekilde eski ilişkinize bağlı kalmaya çalışırsanız kendinize yazık edersiniz. ne yapmamız gereken şey ondan bir an önce uzaklaşmaya çalışmak ve kendinizi bu bağlılıktan ne kadar kısa sürede kurtarırsınız hayata geri dönmenize yeni ilişkilerin temellerini atmanız da o kadar kolay olacaktır.