0

bir sevmek vardır bir de sevdiğini zannetmek vardır. muhtemelen o kişi sevgi kavramının anlamını baya karıştırmış ayrıca karakterinde de epey psikolojik problem vardır. oturmamış karakterini yabancı kucaklarda büyütmeye çalışır. beğenmeyi aşk, sevgi zanneder. gerçekten emek veren, saygı ve sevgi duyan insan sabır ve sadakat sahibi olduğu için kendi emeğine de saygısızlık etmez. kısaca gerçekten sevgi nedir bilen insan sevgisi karşılıklı yaşanıyorsa ihanet etmez.

0

normalde şöyle bir şey var. hiçbir şekilde seven ve sevilen bir insan sevdiğini aldatamaz yani ona kıyamaz onun gözlerinin içine bakmayı bile ama maalesef şu günümüzde öyle bir şey olmadığı için seven insan bile aldatıyor ama halbuki o aldatan insan da hiçbir zaman sevmemiştir ama gelgelelim gene de sevdiğini söylüyor. bence bu yalan olan bir şey kendini kandırıyor. bir insan bir insanı gerçekten de canımdan bile çok seviyorsa o insana zarar veremez çünkü aldatmak da bir şekilde zarar vermektir kadın veya erkek aldatma malı eğer solmuşsa insandan ayrılabilirler ama işte günümüzde bazı kadınlar veya bazı erkekler artık aldatılmaya kadar gidiyor ve boşanmaların nedeni de hep aldatıldıkları yüzünden hani dediğim gibi seven insan aldatmaması lazım.

0

seven sevdiğini aldatamaz onun üzülmesini istemez onun üzülmesine kıyamaz seven insan sevdiği kişi harici kimseye elini sürmek istemez