0

ben varım, hem de çok severek tüketiyorum.

1

off kelle paça çorbasına bayılırım. kurban bayramlarimda, annem kelleyi ateşte üter, sonra temizler haşlar, karını da temizler, bir güzel kelle paça yapar ki , içmeye doyamayız.

0

kelle paça çorbasını çok severim.iyi temiz yapılan yerlerden içerim çok güzel oluyor.hem çok faydalı.kemikler ve eklemler için çok iyidir.

0

kelle paça çorbasını hiç içmedim tadınıda bilmiyorum kokusundan dolayı içemiyorum

0

rahmetli annem kelle paça çorbasının çok güzel yapardı. çocuklugumuzda da dedemin de sayesinde çok fazla içerdik .ben pek becerip yapamıyorum ama kelle yaparım fakat parça olayına giremiyorum herkesin yaptığını da beğenerek içemiyorum. yemekteyizdeklerinde dediği gibi damak tadıma uymuyor arkadaşlar. :-):-)

0

ben de bir çok insan gibi kokusuna tahammül edemiyorum ve kokusu yüzünden yanaşamıyorum, yiyenlere tuhaf bakıyorum nedense ama araştırdım şifalı bir çorbaymış o açıdan da güzel bir tablo çıkıyor karşıma ister istemez.

0

kelle paça çorbası sevilmezmi hiç kelle paça candır hayattır

0

kelle paça şifa deposudur severek yiyoruz heryerde yenilmez temiz mekanlar tercih edilmeli evde yapabiliyorsaniz sizden şanslısı yok

0

hayir ya kokusu ve tadi kotu geliyor icemiyorum

0

herkes güzel yapamıyor kelle paça çorbasını olursa içerim olmazsa içmem böyle canımın çektiği bir çorba çeşidi değildir.

0

ben severim fakat yağlı oluyor biraz o yüzden genelde çürük içmeyi tercih ediyorum.

1

evet kelle paça çorbasını çok severim.özellikle ekmek ile onun suyuna bandırıcaksın müthiş bir şey ya.akşamları eve gelince içeri girince o güzel koku müthiş bir şey.biz sarımsak ile yapıyoruz harita oluyor tavsiye ederim.kelle paça güzel olmasından başka çokda sağlıklı bir besindir.bol bol vitaminleri vardır mutlaka tüketilmesini öneriririm.

1

ısınamadım gitti çevremdeki herkes hastası ama içemiyorum garip bir tadı var bana göre.

1

ben bir kere deneyip uzun süre yemek yiyemememe neden olan bir yiyecektir.

1

ben severim hatta şuan yemeye gideceğim annem yapmış. :)

1

ben hastası değilim sadece suyunu içerim