0

köyde yaşasan ayrı dert şehirde ayrı dert. şehirde rahat rahat normal kıyafetlerini giyer gezersin. ama köyde her yer toprak ve insanları daha oraya uygun giyiniyor.. onun dışında evet her şey doğal, bu güzel bir şey. ama yine de şehir ne kadar zehirlerse zehirlesin şehir en iyisi. köyden birini bulcan da oradan getirticen yumurtayı, ekmeği, sütü, yoğurdu falan..köyde teyzemler var mesela, gayet güzel ama işte insan oradan da sıkılıyor. bence tam ortasında bir yerler olabilir.. hani ne şehre uzak olacak ne de köye uzak. iki yere de yakın olucak şekilde bir yer olabilir.

0

köyde yaşamak ve şehirde yaşamak bu ikisi başlı başına bence çok ayrı yerler öncelikle şunu belirteyim ki bana göre ve herkese göre ki şehirde yaşamak daha iyi daha konforlu eğer öğrenci iseniz ve köyde yaşıyorsanız hayat gerçekten çok sıkıcı ulaşım ondan sonra her açıdan sıkıntı yani köyde yaşamak şehirde yaşamak isteyen gençler açısından şehir hem başta tercih edilir tabii ki ama yaşlıların bence yaşaması daha mantıklı eğer bir baba annem dedi veya annesi babası kesinlikle köyde yaşamayı tercih edecektir ki bu hep böyle ama çalışan ve öğrenci kesim için şehirde yaşamak daha avantajlı ben olsam ben de şehirde yaşamayı tercih ederim

0

köy daha iyi kendin ek kendin ye hormun yok ilaç yok mis gibi yaşa hastalik yok bişey yok

0

yapay, gürültülü, stresli, keşmekeş, kalabalık, bunaltıcı olan şehirde yaşamak mı yoksa herşeyi ile doğal ve sağlıklı, sessiz, sakin, ferahlatıcı köyde yaşamak mı? tabiki de köyde yaşamak daha güzel geliyor insana, daha güzel geliyor demem de tabi bir kasıt var. sağlığın yerinde ise veya sorumlu olduğun evlatların yetişmiş ve kendi sorumluluklarını taşır hale geldi ise köy daha cazip geliyor. eğitim, hastane ve ekonomik nedenlerle şehirde yaşamakta önem taşıyor. ama her halükarda köyde yaşamayı çok istiyor ve merak ediyorum.

1

şehirde yaşayan bir çok kişi köylere kaçıyor emekli olunca. şehrin gürültüsü çekilmez. bence en iyisi köyde yaşamak. yediğin içtiğin her şey doğal.