0

bi kaç kez gittim temizdi hiç bir pislik görmedim aynen böyle devam

0

zaten internet kafelere çok nadir giderim. geçen sene bi ödev için gittim, temizlik pek yoktu zaten de, onun haricinde 5 dakika için 2.5 tl ödemek koydu bana. sebebi de bilgisayara ödev için flaş taktım, onun için bayaa bi para ödedim. haram para yarayacak sanki onlara. haram parayla zengin olacaklar sanki...

0

türkiye'deki internet kafeleri temiz bulmuyorum daha doğrusu gittim internet kafeleri temiz bulmuyorum temiz olan internet kafe az var herhalde bana denk gelmiyor kahvelerin altı tozlanmış aralarında yemek yiyecek içecek lekeleri var yani pek önem göstermiyorlar türkiye'de internet kafe temizliğine ama aman aman bu internet kafe çok kirli diyeceğim bir internet kafe yok gittiğim internet cafeler çoğu pis ama rahatsızlık duymuyorum arkadaşlarımla oynarken şikayet etmiyorum burası çok pis diye gel gidelim diye demiyorum oynuyorum oynumu eğer istediğin cevabı aldıysan ne mutlu bana.

0

köy yerlerindeki internet kafeler çok temiz değiller. ama büyük yerleşim yerlerindeki internet kafeler olması gerektiği gibi temizler.

1

internet cafelerin, tamamını olmasa da birçoğunu temiz buluyorum. yani gittiğim birçok internet cafe temizdi.