0

sorumani sitesi gerçekten bence aralarında en güvenilir olanı ödeme taleplerinde hiç bir sıkıntı çıkmadı kaç aydan beri uyuyayım neredeyse site yeni açıldığından beri olan üyelerden biriyim ben de başka sitelerde vakit harcamaya gerçekten gerek yok kazançlar hemen hemen aynı olur zaten ya da daha düşük olur ancak güvenilirlik açısından sorumani tek geçerim çünkü en azından biliyoruz ne olduğunu.

0

bence ne kadar site olursa olsun aralarında ki en güvenilir hızlı ödemeleri sorumani.com ' dur . başlangıçta iyi kavramaları ve herşeyi araştırıp öğrenmelisin. diğerlerine nazaran benim kararım bu site yönün de . oturduğumuz yerden az da olsa birikim yapabiliyoruz . hiç yoktan sigara paramizi çıkartıyoruz .

0

sen sorumani sitesinden şaşma çünkü site daha fazla kazandırıyor buna emin ol başka sitede yönelme.hem sitede reklam yapmak yasak ve ban sebebidir buna da dikkat et böyle sorular bir daha sorma diye tavsiye vereyim.

0

hicbir siteyi bilmiyorum yok diye tahmin ediyorum

0

yani para kazanmak icin birkac site var evet. makale yazma ve anket siteleri var ama onlarda da limite ulasip parani çekmen biraz zaman alabilir. hele ki anket sitelerinde. anket gelecek deee... anketi tamamlayacaksin da.. bazen tamamlatmana izin vermiyorlar. anket icin uygun degilsiniz diyerek tamamlatmana izin vermiyor. tamamlamasan da yine 20, 30, 50 puan gibi puanlar veriyorlar ama. iste dedigim gibi puanlar birikecek de parani cekeceksin. makale sitesi biliyorum bir tane ama makale yazabilir misin. brlki ilk baslarda biraz zorlanabilirsin yazmakta. cunku cogumuz yazmayi sevmeyiz biliyorsun. birde odemelerini aylik yapiyorlar. belli bir limit var yine. bu site gibi 3-4 site daha var. yalan soylemeyecegim. hepsine de uye oldum ve baktim nasıl birsey diye. iclerinde yine en iyisi burasi olduguna kanaat getirdim. hatta dun burada arkadaslara ve bana mesaj atan biri vardi. bir sitenin ismiyle uyeligini acmis burada o sahis. ama iste o sitede cok kisitlama var. crvap yazmalarimiz bile kisitli. tamam sorulari kendileri onayliyor. guzel bir sistem kurmuslar sorularda ama cevaplarda da kisma durumu oljnca bu sefer ne yapacagim diye bir dusunceye giriyorsun. mesela bu sitede kisitlama yok ama en azindan cok soru sorulmamasi adina seviyelere gore soru limiti gelse iyi olurdu. cunku diger arkadaslarinda hakkina girilebiliyor. mesela 10. seviyede olan bir kisi diyelim 140 sor soruyorsa 9. seviyedeki arkadaslarda 125 soru sorsun. gibi... bu tarz sitelerin icinde en iyisi sorumani. hem odeme acisindan hem yapilan etkinlikler, yarismalar acisindan hem de site ici sirkulasyon cok fazla. yqni birde ben site degil de... uygulama olarak var. iki tane cark cevirme var. kendim denemeden çevremdeki insanlara bile demedim indirin diye. yani gerci bu carklara calisan insanlarda pek vakit ayiramazlae. buraya anca vakit ayirinca bu carklara hic bakamazlar. birde letgo uygulamasini kullaniyorum. satis yapmaya calisip ek gelir elde etmeye calisiyorum. aslinda elindeki cesit cok fazla olursa satis yapma olasiliginda artiyor. :)

0

benim tavsiyem bu sitede kalıp burayla uğraşman yönünde. çünkü farklı sitelerle ilgilendiğin zaman, o siteyle ilgilenmen daha da azalır ve daha fazla kazanacakken çok az kazanacaksın. yani eğer siteyle biraz uğraşıp, cevapları uzun uzun yazıp kazançlar hala düşük diyorsan orası artık senin bileceğin iş.

0

yani kardeş normalde burada başka sitelerin reklamını yapmak yasak. hani eğer burada kalırsan uzun cevaplar verirsen veya sorduğun sorulara kendine cevap verirsen uzun bir şekilde en azından kazancın daha yüksek olmuş olur. gerçekten de bu site çok güzel bir ödemesini gayet iyi bir şekilde yapıyor hiçbir şekilde pişman olmazsın sana tavsiyem başka sitelere tercih etme en güvenilir site burası hani ben defalarca çoğu sitelerden takıldım tamam paramı aldım ama burası kadar iyi bir site yok en azından burada yarışmalar falan oluyor kalırsan hiçbir şekilde pişmanlık duymazsın ve burada ben eski yerlerden bir tanesiyim ve toplam 518 tl para çektim. hani sen de gayret gösterirsen her türlü kazancını yüksek tutabilirsin. ben bu sitede olduğum için hiçbir şekilde pişman değilim sadece bir yılbaşı yarışması araya geldikten sonra iki buçuk ay boyunca siteye girmedim o da gerçekten de çok yorulmuştum ve siteden sormuştum ama şu an tekrar geri döndüm hiçbir sıkıntı da yok inşallah 25 tl tamamlayıp ben de tekrar ödeme talebinde bulunacak eminim ki; hiçbir şekilde aksatma falan olmayacak bence başka sitelere boş ver diyorum. gene de çok istiyorsan başka sitelere google'a yazıp bulabilirsin her türlü ama buradan ayrılırsan emin ol ki pişmanlık duyabilirsin.

1

bence buraya odaklan. aktif olmaya çalış ve sorumani sitesini bir sosyal medya gibi alışkanlık haline getirmeye bak. bir süre sonra kendiliğinden burda bulacaksın zaten kendini. boş vakit harcayacağına paraya çevir zamanını burada yazarak.

0

birincisi sitede reklam yapmak yasak. :) ikincisi yapilirsa ban sebebi. :) üçüncüsü gercekten buradan daha iyi para kazaniyorsun. guven bana... bircok siteyi denemis olmama ragmen... odemelerde bile bir kolaylik.

0

valla sitelerin hepsi ayne en sağlamı buat bir sürü var elmas madeni ver banner app var link tl var daha bir sürü ama hepsi kuruş kuruş birikiyo zaman harcamaya deymez oyyxde burda para kazanalim diye uğraşıyoruz banalım ne olacak

0

internetten para kazanma biraz hatta fazlasıyla emek gerektiren bir iştir.temiz bir site istiyorsan link tl var tabi uzun süredir kullanmıyorum ama biraz uğraşırsan para kazanılabilir diye düşünüyorum.