0

her ne kadar bu en son ki ödemeleri 2.5 ay sonra yapsa da ödeme talebinde bulunan üyelere, en azından oturduğumuz yerden, kuruş kuruş para kazanma imkanı sağlıyor bize site. her ne kadar vakit harcayıp cevap yazsak da burada en azından her yerden internete girip birkaç birşey yazıp çıkabiliyoruz yani. yazdıklarımızdan para kazanmak çok güzel birşey. en azından paraya ihtiyacı olan, ek gelir sağlamaya çalışan, öğrenciler için çok güzel para kazanma sitesi diyebilirim net olarak. keşke daha fazla zamanım olsa da daha fazla aktif olabilsem sitede. umarım ödemeler konusunda da bir daha böyle bir olay yaşamayız ve biz üyeler bu kadar mağdur olmayız. yani açıkçası buradan kazandığı parayla en azından mutfağına bir iki birşeyini alan var. belki faturasının bir kısmını en azından buradan çıkarmaya çalışıyordur. en önemlisi sitede öğrenci olan arkadaşlarımız var. yani en azından paraya ihtiyacı olanlar yüzünden ödemeler aksamamalı açıkçası. bir sorun varsa veya ödemeler biraz gecikecekse bize bildirilmeliydi diye düşünüyorum. onu da yapmadılar hiç bu 2.5 ay boyunca maalesef. bu siteye güvenimiz tamdı mesela ama bu ödemelerin gecikmesinden sonra güvenimiz sarsıldı açıkçası, ne yalan söyleyeyim. ama sonuçta bu zamana kadar da tıkır tıkır yatırdı paralarımızı. hakkını yemeyeyim sitenin. nazar değdi galiba bu konuda siteye. :d :d

0

gerçekten güzel bir site para kazanmak olsun yarışmalar olsun gayet güzel

0

bu siteyi yeni keşfettim sayılır.. daha doğrusu bu ara bir arkadaşım sayesinde geldim buraya bir bakayım dedim işte site güzel bir şekilde kazanıyorum ne kadar çok kazanırsam o kadar iyidir o yüzden ilk günden daha beğendim bakalım 1 ayda ne kadar yapabileceğim merak ediyorum.

0

sorumani sitesini gerçekten çok seviyorum.bundan yaklaşık 5 veya 6 ay önce kayıt oldum.ilk zamanlarımda inanmamıştım ödeme yapıldığına vs.ancak daha sonradan anladım ki cidden çok güvenilir bir site.gönlüm o konuda cidden çok rahat.ara sıra yarışmalar oluyor saolsun adminler ek kazanç sağlamamıza yardımcı oluyorlar.sorumani sitesinin en sevdiğim diğer özelliğide soru sorarakta para kazanabilmek.mesela aklınıza gelen bi soruyu sorun 2 krş kazanın çok iyi değil mi ? 10 soru 20 krş oluyor.sorulara cevap vererekte gerçekten çok güzel kazançlar elde edebiliyoruz.daha önce böyle bir platform olacak deseler dalga geçer gülerdim.ama cidden böyle bir site artık var ben geç olsada keşfettim.ek kazanç isteyenler gönül rahatlığıyla siteye güvenebilirsiniz.kimse haksız kazanç yapamıyor bundan emin olabilirsiniz ve ödemeleriniz maksimum 3 iş günaydın içerisinde yatırılıyor.gönül rahatlığıyla sizde burdan para kazanabilirsiniz arkadaşlar.hepimize bol kazançlar.

0

neler denir bilmem ama bu tür sitelere baya ihtiyaç var. umarım sayılar artar bizde rahat nefes alırız

0

site hakkında kafam çok karışık. iki duyguyu birden yaşıyor gibiyim. hem övgülerim var, hem şikayetlerim var. övgü olarak, siteden para kazanmanız mümkün. bazı kriterlere daha uygun (uzun ve benzeri kriterler) cevaplar yazdığımız zaman 3-5 kuruş da olsa daha fazla para alabiliyoruz. aynı zamanda site üyeleri gayet aktifler, en azından beni idare edebilecek kadar. şikayetlerime gelince, şimdi başlıyorum. site yazdığınız cevaplar veya sorduğunuz sorulara göre çok az ödeme yapıyor. bazen cevap başına 1 kuruş aldığım bile oldu. yani bu siteyi her ne kadar eğlenmek veya bilgilenmek için kullananlar da olsa, bu siteden geçimini sağlayanlar veya para kazananlar da var. ve bu insanlara karşı yeterli önem verilmediğini düşünüyorum.

0

site hakkında çok güzel şeyler söyleyebilirim aslında. yanii... en azından oturduğumuz yerden siteye bağlanıp soru sorup cevap yazıyoruz ve para kazanıyoruz. ve umarım daha fazla para kazanabiliriz. kim şuan bize oturduğumuz yerde para veriyor ki. en azından burada yazıyoruz ve emeklerimizin karşılığını görüyoruz. ben mesela bu siteyi keşfetmeden önce sosyal medya hesaplarında çok takılırdım. hele intagramda. ama burayı keşfettikten sonra resmen sosyal medyadan uzaklaştım diyebilirim. uzun süre bakmasam da olur. işte elime telefonu alıyorsam muhakkak burada takılacağım içindir. en azından kuruş kuruş da olsa para kazanıyorum oturduğum yerden.

0

bence gerçekten çok güzel bir site. özellikle para kazanma konusunda gerçekten bana yardım ediyor. ara vermek zorunda kalmıştım. ancak şimdi tüm hızımla tekrar devam etmeye ve para kazanmaya geldim. inşallah yarışmalar çoğalır ve aylık kazancım artar. hepinize teşekkürler.