1

internetten bitcoin kazanılabilir birçok yöntem vardır ama birçoğu genelde az kazandırır. en fazla benim bildiğim mining yaparak kazanabiliyorsun ama çok sağlam sistemler kurman gerek buda senin sistemine zarar verebilir. bu yöntem yerine evde az az kazanmak istiyorsan faucet yöntemi vardır. bu siteler küçük miktarlarda 5 dakika, 10 dakika, 30 dakika ya da saat başı gibi değişken sürelerde sana belirli bir miktar bitcoin verir. en küçük birimi olan satoshi olarak adlandırılır bu miktar. böyle birçok siteye girip catcha çözerek, shortlink ile falan damlaya damlaya bir hesapta btc biriktirebilirsin. birde reklam izleyerek bitcoin veren siteler var. bu sitelerde reklamlar olur belirli değerleri olur tıklarsın ve o reklam sitesinde bir süre beklersin daha sonra bitcoin kazanırsın. belirli bir miktar topladıktan sonra bitcoin hesabına aktarabilirsin. oyun oynarak bitcoin kazanılan sitelerde vardır. mesela küçük bir oyun olur şartları yerine getirir veya nasıl oynanıyorsa oynarsın ve bitcoin kazanabilirsin. burada da çekim limitine geldikten sonra hesabına aktarabilirsin. en mantıklısı birçok siteyi bir arada kullanmaktır. uygun olan, güvenilir bitcoin sitelerini bul ve hepsini hakların varsa ona göre, zaman varsa ona göre uygula ve elde ettiğin gelirleri biriktir böyle böyle damlaya damlaya göl olur.

0

internetten kazanmak değilde alış veriş yaparak ufakta olsa kaar elde edebilirsiniz. isterseniz sağlam donanımlara sahip bir sistemle kendi bitcoininizi üretebilirsiniz.

0

internetten bitcoin kazanılabilir ancak cok zordur. cunku biliyorsunuzki bitcoinin degeri tl olarak fazladir ve bunun yuzunden de bitcoin kazanilan siteler size bitcoin versede, cok uzun surede verirler cunku bitcoin kazanmak cok zordur. bu yuzden dolayi bosuna baslamayin sabir edecek bir insan tanimiyorum ve varsa bile buraya yazabilir o kadar yani. girin boyle soru cevaplama sitelerine anket sitelerine alin paranizi cikin daha mantikli :).

1

internetten bitcoin kazanmak zordur. fakat bunun bazı siteleri var. reklam izleyerek azar azar kazanabiliyorsun. ben bir kaç defa uğraştım ama çok uzun sürüyor diye bıraktım.