0

benim bildiğim bir çok site var böyle ama tabii ki pek kullanamıyorum fazla zamanım olmadığı için

0

bir iki tane var da. tirt onlarda. yani burada ugrastigindan daha fazla ugras vermen gerekir ama 2 uygulama var elimde. gelmek istersen soyleyebilirim ozelden.

0

valla kardeşim ne yalan söylüyüm ben şuana kadar sorumanı dışıında böyle para kazandıran kazanılanı gerçekten hesab göndeen başka bir site dahi görmedim ve kazançların iyi olduğu bir site ahi görmedim ve çok seviyorum bilmeyenlere tvsiye ederim

0

sorumani sitesi ne kadar kazanç sağlamazsa bence böyle bir soru reklam oluyor.çünkü belki ileride normal hayatına dönebilir. fakat şunu da belirtmeliyim ki şu ana kadar isim vermezsem de birçok siteye katıldım sadece tek bir site sarumanin gibi hızlı para kazandırıyor du sorumani o site ile kıyaslarsak bir oluyor. o sitede zaten kazancını yitirdiği şu anda başka bir sisteme geçmiştir.

0

ben bir tane anket sor diye bir site var dı ona girip anket doldurup kazanıyordum .

0

ben daha önceden bir tane site kullanıyordum, rus sitesi tek yaptığım captcha girmekti miss gibi tıkır tıkır yapıyordum her 100 captcha da 1 liraya yakın para veriyordu site kapandı :( (üzüldüm)
çok fazla boş vakti olanlar için çok iyidi ve ödemeler de 12 saat içinde tıkır tıkır yatırılıyordu, tek anlamadığım şeyse nasıl o kadar çok para dağıtabiliyorlardı onu çözemedim bir türlü :d sitede reklam vardı da tıklama vs yoktu sadece banner reklamla ne kadar kazanıyor olabilir düşündürücü :d
çok memnundum o sistemden kapanalı 2 yıl oldu. keşke yine benzerini bulabilsem bakardım keyfime burda 1000 kelime yazıp 10 kr alacağıma orda 5x100=500 tuş sayısıyla 1 liraya yakın para getiriyodu günde 30 40 lira çok rahat kasılıyordu (tabi işsiz olmak lazım, sıkıcı olduğu gerçeğini de unutmamak gerekiyor) varsa eğer bildiğiniz captcha sitesi yönlendirebilirsiniz. teşekkürler

0

ahmetesor dıye bir site var sorumanı gıbı bır sıte var ama aynı sorumanı gıbı deil para cekmesi her ayın birinde cekne talebinde bulunuyon

1

ben de daha önce başka bir sitedeydim ve orada kazancın hiç belli değildi yani sen soru soruyordun cevap veriyordum ne kadar kazandığını belli olmuyordu yani bir müddet orada kaldım sonradan o siteyi beğenmedim ve internetten siteleri araştırırken sormanı side çıktı karşıma iyi ki de çıkmış karşıma ve burada kayıt oldum burada kazanç daha iyidir ve hızlı kazanıyorsun ne kadar kazandığım bellidir sorduğu sorulardan ne kadar kazandığım belli cevap verdiğinde ne kadar kazandım bellidir yani bana göre bu site kazanç için en doğru bir site diyebilirim ama ben başka site kullanmadım daha önce sadece bir site kullanım ondan memnun olmadım buraya girdim ve burada çok memnunum burada kalmaya devam edeceğim buradan başka bir siteye de gitmeye hiç bir niyetim yok burada kazançlar daha iyi. burada kendime 3 tane referans yaptım şu anda referanslarım da kendine referans yaptılar daha da kendime referans yapmaya çalışacağım.

1

önceden ben de birçok sitede buna benzer şeyler yaptım. bir tane site vardı içine girdiğim. gerçekten ne kazandım hiç belli değildi o kadar uğraşıyordum . o kadar günde sorular cevaplar yazmama rağmen iyi kazanamıyorum kuruş kuruş kazanıyordum. günde 1 lira en fazla kazan olabiliyordu ve ayrıca artık parayla da değil farklı bir yöntemle kazanma olmuştu. yani bence sorumani gayet iyi en azından burada ne kadar uzunlukta yazarsınız o kadar kuruş alırız onu biliyorsunuz. onun dışında başka uygulama bilmiyorum. sadece sorumani de zaman geçirirsiniz boş vakitlerinizde giderseniz uzun cümlelerde yazarsanız gayet iyi kazanırsınız .
en azından sigara paranız veya internet paketi paranız bile çıkar.

1

ben baska bir steden geldim. bunu sorumani yonetjcileri de cok iyi bilir. ben orads kazanamadigim icin yeni site arayışlarına girmistim tabi. bu siteyle de oyle karsilasmistim. soyle anlatayim. o sitede nereden nr kazandigini bilmiyorsun, o kadsr yaziyorsun hangi yazdigindan ne akdar gelecegini bilmiyorsun oncelikle.. cogu zaman da yazdiklsrina para vermiyordu o site. hala da oyle suan o site. daha da beter duruma getirmisler siteyi. oyle soyleyeyim. yine bu sitede yazdigin cevaplarda nr kadsr uzatirsan uzat (1 satira 1 kurus. oyle hesap et) o kadar cok kazsnc sagliyorsun. bir de soru basina zsten iki kurjs kazaniyorsun. yani bu siteden en kazandigini gayet iyi biliyorsun. yani o yuzden hic zamanini baska sitelere bolme derim ben. eger ugrasacaksan bir site uzerinde ugras ki kazandigin para da bir yerde olsun. hem bir yere odaklanirsan daha fazla kazanma sansin var. yani birde sirede biliyorsun iki kati kalzanc etkinlikleri yapiliyor. verdigin cevaplardan dolayi guzel kazanclar elde edebiliyorsun. eger erkeksen bu durumu cok guzel degerlendirebilirsin mesela. otur bilgisayar basina, sabahtan aksama kadar bu iki kati kazanc sistemiyle guzel kazanclar elde edersin. ;) guven bana.

1

bence bu bir reklam sorusu olmuş. sorumani sitesi hariç hiçbir site gerçekten umrumda değil. çünkü emeğimizin karşılığını sadece buradan alabiliyoruz. hakkımız yenmiyor en azından haksız kazançla yaptırmıyorlar.bu yüzden sorumani ekibine çok teşekkür ediyorum.

3

bu benimde aklıma geldi ve bir çok site denedim. fakat sorumani'den daha iyisi yok. diğerleri 1 kuruş verene kadar illallah dedirtiyorlar. hepsini bıraktım. şu an yoğun olarak sadece sorumani sitesini kullanıyorum. çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum. bir kaç kişi başladığını söyledi bana. sitenin istikrarı ve düzeni bozulmadığı sürece ben hep buradayım. kazanç sağlamak biraz uğraştırıyor olabilir fakat diğer sitelerden daha hızlı kazanıyoruz. tabii yoğun olarak sitede aktif olursak. sonuçta kimse kimseye bedava bol bol para vermez değil mi? bol kazançlar.