0

sorumaniyi çok övmüşler deneyeceğiz ve göreceğiz şuan elimden geldiği kadar çok soru cevaplamaya çalışıyorum referans linkini de paylaşacağım bol bol zaten boş vakit çok bol bol soru cevaplayabilirim hem bilgi sahibi olmuş oluyoruz hemde soruları cevaplayarak para kazanmış gayet hoş duruyor

1

internet üzerinden para kazandırma olaylarına çok fazla araştırmış biri olarak yeri geldi anket doldurdum yeri geldi farklı siteler kullandım ve neredeyse 1 sene de 50 tl gibi komik bir rakam toplayabildim.ancak hem güvenilirlik açısından hem de kısa sürede kazandığım paraya baktığım zaman sorumani bunların içinde en iyi kazandıran ve en başarılı en güvenilir site umarım her zaman bu şekilde kalır. kazandırmasının yanımda öğretici ve keyifli bir uygulama olması ise en büyük artılarından biri.

0

gizli müşterlik, anket doldurma gibi faaliyetler karşısında para kazandıran siteler var ama en çok kazandıran yer sorumani.com...
hem eğlendirici hem de öğretici bir site hem de. mesela ben bazen bir soruyu cevaplayabilmek için araştırma yapıyorum..atdından öğrendiklerimi cevap olarak yazınca kalıcı bir öğrenme gerçekleşmiş oluyor. benzer bir soru geldiğinde önceki yazdıklarımı çok iyi hatırladığımı görüyorum .

0

bence sorumani'den başka bir site yok ben burdan kazanıyorum çok şükür cabaliyorum da kazanmak için yani burayı seviyorum hem eğlenceli hemde para kazandıran bir platform beden güvenilir bir site burda kal ve para kazandıran başka sitelere gerek yok diye düşünüyorum.

1

para kazandıran site yok. sorumaniyi bende denemek istedim bakalım para kazanabilecek miyim ?

0

sorumani bunlardan biri sanıyorum başka para kazandıran site bilmiyorum.