0

sitenin hit yani ziyaretçi sayısı ve aldığı reklamlardan karşıladığını düşünüyorum görüntülenme sayısı ve aktiflikte önemli tabi

0

sorumani oynayıp bize verdiği parayı gerek google reklamları gerek bazı yatırımcıların verdiği sermayelerle bize karşılanmaktadır bize de burada reklamlara tıklayıp içinde en az 5 dakika dolaşmanız gerekir ki sistem kazancı ne kadar artarsa bizim dekasan kazancımız o kadar çok artacaktır mesela google bir reklam görüntülenmesine yani bir reklam görüntülenmesine yaklaşık 6 dolar para vermektedir yani şurada hesaplarsak sitede günde 20 reklam görürsek 20 x 6 dan 120 dolar para gözüküyor 120 dolar da şimdiki piyasada 652 tl 73 türk lirasıdır kısacası sorumani bize kazancını reklamlardan ödüyor iyi günler

0

sana şu şekilde tarif edeyim ki google reklam var diye bir program olmakla google'ın bu programı kişilere öneri bulundurmaktadır. verdiği öneriler şu şekildedir size bir reklam sunuyor ve bu reklamları kendi web sitenize koyuyorsunuz bu reklamları kaç kişi görürse o kadar para alıyorsunuz bildiğim kadarıyla bu yönde. yani google verdiği reklam ile kişiye para kazandırıyor ve site yönetimi bize ödemeleri bu şekilde yapıyor diye düşünüyorum.

0

bence reklamlardan karşılıyorlar bide google onlara para veriyor çünkü biz soru sorup cevap veriyoruz bu da googlenin işine yarıyor.

0

reklam gelirlerinden karsiliyorlar kardesim. simdi diyeceksin ki bu reklamlar olmadan once nadil yapiyorlardi odemeyi diye. onu da dusunmusler, belli bir birikim yapip kendi ellerine para yapmislar. siteyi oyle kurmuslar.

1

bu konuda kesin bil bilgim yok fakat tahminim şu yönde; reklamlardan elde ettiği kazançtan veriyordur.