0

google dan kazandıkları miktarın daimiyetini sağlayabilmek için işler durumda reklam alabilen bir site olabilmesi gerekiyor. buradaki kullanıcılar açısından zorluk da burada ortaya çıkıyor. bir kullanıcı [ kimse insanüstü olmadığına göre ] çevrimiçi olarak sürekli yazı yazar halde olmasının imkanı olmuyor. kazanç size bağlı denilen durum, aslında mümkün olmayan durum oluyor. halbuki bu sistemi daha iyi olarak ele alıp kullanıcıları [ kadrolu yazar vs gibi bir sistem] sınırlı da tutup insanların daha rahat kaliteli yazılar yazmasını sağlayabilir bundan uzun vadede daha çok kazanabilirler. emek verenler verdiği emeğin karşılığını alabilirler.

0

hem kisnin bilgi dagarcigini gelistiriyor hemde para kazaniyorsun hemde site zaten google uzerinden para kazaniyor bilmedigimiz cok fakrorden dolayi bence

1

beyler para vermeseler kim burada soru sorar kim cevap yazar. sorumani google'den para kazanıyor,reklam gelirleri var,buradaki cevaplar sorular istatistikçilerin bile işine yarayabilir.buralarda da gelir elde edilebilir.

0

işte bşr nevi ekşi sözlük tarzı bir yer ama daha ciddi daha böyle bilgi, araştırma üzerinden gitmeyi seven ve bunu da para kazandırarak yapan bir site sorumani. ayrıca neden para veriyor'u mu var bu işin. üzümünü ye bağını sorma demişler.

0

amaç kaliteli bilgi içeren, türkiye çapında bilinen ve kullanılan bir web sitesi oluşturmaktır. teşvik amaçlı olarak da para da kazandırmaktadır

1

bence öncelik olarak reklamını sağlayıp site gelirini yükseltmek. sonra tdk da ki tüm kuralları düzgün kullanmamızı sürekli olarak sağlamak.

1

site de durduğumuz süre bile sorumani için bir avantaj. insanları teşvik etmek için de böyle bir yöntem bulduklarını düşünüyorum.

0

reklamı ile kazanç elde etmiş oluyor,bunu sağlayan her bireye de emeklerini sunuyorlar.

0

bende merak ediyorum nereden gelir elde edilip bize veriliyor pek anlayamadım çünkü site reklam falan almıyor reklam geliride yok sorumani bunun hakkında açıklama yapsa güzel olur

0

bu sitedeki amaç soru sorup, soru cevaplamaktır.
site googleden para kazanıyor. bize para kazanıyoruz. yani karşılıklı bir alışveriş yapmış oluyoruz.

0

bende çok merak ediyorum. birileri yanitlarsa çok sevinirim. azönce farkli bir yorumda da belirttim , çok araştirdim fakat hiçbir sinuca ulaşamadim.

0

neden para veriyorlar bunu bilmiyorum ama olayı soru cevap cevpladıkca ve sordukca kazanıyorsun az bi miktar ama olsun hiç yoktan iyidir