2

sorumani sitesine beni hatirla bölümünün eklenmesi gerekmiyor mu?

Bazen bu siteye sadece 3-5 dakikalık vaktim olduğunda da girmek istiyorum, sonra düşünüyorum ki zamanın yarısınzaten e posta şifre girerken geçecek. Bence diğer şeylerden ziyade bu giriş yaparken beni hatırla seçeneği bir an önce eklenmeli. Teşekkürler :)

7 cevap
0

gercekden benim tarayicimda bu var ben her seferinde mail adresi ve şifre girmiyorum mail bolumunde ve sifre bölümünde duruor ben sadece giris yapiyorum.bu zaten sayfayla deil sizin tarayıcınızın özellgıyle alakali bir durum.

0

eskiden öyleymiş şuan o dediğiniz şey yapıldı ve girişte eposta falan hatırla dediğim için kendisi kayıtlı kalıyor yoksa her zaman yazmak çok zor iş bencede vaktimiz olunca giriyoruz sonuç olarak bu siteye

1

telefonunuzun ana sayfasına kısayolunu ekleyin ve giriş yaptıktan sonra, başka bir işlem yapacağınızda sadece aşağıya alın. diğer işleminiz bittiğinde kapanmayan uygulamalardan çabukca devam edersiniz. büyük kolaylık sağlıyor tavsiye ederim.

1

@gül yetistiren bende çıkmıyor e posta, onu da manuel olarak yazmam gerekiyor

0

e posta daha önce giriş yaptığınız için kutucuğa tıklayınca otomatik olarak çıkıyor aslinda. geriye şifre girmek kalıyor. cok çetrefilli bir şifreniz varsa bilemem ama şahsen benim için giriş çok vakit almıyor. tabi herşeyin pratiği daha iyi olur. beni hatırla kesinlikle gelmelidir

1

evet eklenmesi lazım her defasında tek tek yazmak zorunda kalıyorum

1

evet kesinlikle olamlı daha iyi olur