0

evet, "beni hatirla" kutucugu gelse iyi olur aslinda. ama iste zaten giriste e mailim ve sifrem oldugu icin sadece giris diyorum. zaten beni hatirla dedigin zamanda da uzun bir sure girmedigin zaman bu sekilde cikiyor karsimiza. sadece bir giris diyoruz o kadsr. hani google cok sık girdigimiz bir site ya da bir yer icin diyor ya "şifre hatirlamasi yapilsin mi?" "şifre kaydedilsin mi?" gibi birseyler soruyor ya. ona evet dedigin zaman zaten "brni hatirla" nin gorevini goruyor zaten. ywni olsa daha guzel olabilir evet ama zaten sifreyi ve e maili girmek de bu kadar zor olmamali diye dusunuyorum.

0

aslında bana göre de sitede beni hatırla bölüm gelseydin güzel olurdu ama sitede daha istediğimiz bir çok özellik eksiktir inşallah zamanında hepsine aktif haline getirir diye düşünüyorum.

1

ben görmedim ama gelirse eğer iyi olacağını düşünüyorum sürekli şifreyle falan uğraşmak zorunda kalmayız.

-1

bu sistem bence hani aslında var siteden düsmeside normal bir durum.sadece sıfreler maıl duruor gırıs dıceksin o kadar.ayrica hep kalırsa mısal 1 yerde acık unutursun sonrasinda basin agriyabiliri bu durumlarda biraz sıkıntı yani.

2

bence de gelmesi lazım sürekli siteden çıkış yapıyor çok sinir bozucu bir durum bu malesef.

2

evet getirilirse çok iyi olur bence

1

admin bey lütfen bu özelliği kısa sürede ekleyin artık, her seferinde e mail ve şifre yazmak istemiyorum artık, bazen 5-10 dakika vaktim oluyor fakat e posta ve şifre yazmaya üşendiğim için girmiyorum buraya. lütfen beni hatırla bölümü de eklensin artık

0

girişte zaten yok mu ben her seferinde şifremi girmiyorum. hazır girilmiş oluyor. giriş düzmesine basıyorum sadece.

1

evet gelse iyi olur bencede getirirler yakında