1

topuk ağrısı aslında insan çok ayak üstünde dolaştığı zaman ve istirahat etmediği zaman topukları çok ağrıyor çünkü bazen ben de eğer çok gezdiğim zaman benim de hem ayak topuklarım hem de ayağımın altı ağrıyor böyle bastığım zaman çok acı veriyor yani nedeni çok gezdiğimiz için ya da bir iş yaptığında çok ayakta kaldığımız için olabilir.

0

mesela bizim fabrika bant sistemi olduğu için sürekli bir koşturmaca sürekli ayaklarını kullanmak zorundasın . oturdugumuz yerde para kazanamiyoruz maalesef :)) çok yürümekten ayak topuklarim hep ağrıyor . bazen de yanlış ayakkabı seçimi bu ağrılara sebep olabilir. yada aşırı fazla kilolu insanlar da çok sık görülür diye düşünüyorum . özellikle de yaşlı büyüklerimiz de bu ağrılar çok belirgin bir vaziyette.

0

ayak topuğunda agri olusmasinin bir cok nedeni olabilmektedir bunlardan bazilari fazla yurumek asiri kilolu olmak rahatsiz eden ayakkabilar giymek topuklu ayakkabi kullanimo ve topuk dikenidir hepsinden ziyade topuk dikeni basli basinda sıkıntılı bir rahatsizliktir