0

yanlizlik öncelilke allah'imiza mahsustur. bizler yanliz değil sadece konuşaçak birilerin olmasini özlem duyariz.

0

bazen yalnız kalmak insana iyi hissetiriyo aöa bazende insan kendini kötü hissediyor bi kişi olsun iki laf ediyim diyo çok yalnız kalmak hiç bir zaman kimseye iyi gelmez konuşucak dertleşicek birisi olması lazım

0

yalnız kalmak bir seçimdir. insan dönem dönem yalnız kalmak isteyebilir. yalnız kalmak insanı mutsuz hissettirebildiği gibi belli dönemlerde de insana iyi gelebilir. yalnız kalarak mutlu olan insanlar genellikle hayatın getirdiği bazı yorgunlukları atmak icin yalnız kalmayı tercih eder ve ruhlarını dinlendirir. yalnız kalmak bazende bunalım ve depresyon belirtisi olarak karsimiza cikabiliyor. birde yalnız kalmaktan korkan insanlar vardır bu insanlar yalnız kalırlarsa üzüntü ve mutsuzluk onları beklemektedir.

1

yani yalnız kalınca şu şekilde mutlu olurum bazen insan çok bunalır ve tek başına yalnız kalmak ister işte o durumda mesela evde tek başıma yalnız kaldığın zaman dalgalar mutsuz değil mutlu oluyorum çünkü o zaman daha kafa dinliyorum ve gürültüsüz sakin sessiz ortamı çok severim ama böyle hayatta yalnız kalmak öyle bir yalnızlığı sevmiyorum sadece ara sıra da yalnızlıkla ihtiyacım olduğu zaman evde tek başıma yalnız kalmayı severim ama mutsuz olmam sadece yalnız kalma hayat boyu tabii ki o olsa insan mutsuz olur.

0

aksıne mutlu oluyorum kafa dinliyorum yanlız kaşmaktan zevk alıyorum evde yanlız kalınca ısyedıgım gıbı muzık dınlerım yatarım yemek yapar yerım tlfnla oynarım evde yel olmayınca hepsini yapamıyorum sınırlı oluyor yanlız kalmak tan mutlu oluyorum

0

ya şöyle başlamak istiyorum aslında yalnızlık allaha mahsustur nasıl almayı kimi insan sever kimisi sevmez ben yalnız kalınca evet mutsuz olurum ama bazen de kafa dinlemek için yalnız kalmayı arayan bir insanım kimileri yalnız kalınca mutlu olur kafasını dinler kimileri de mutsuz olur ki ben zaten mutsuz olanlardanım kalabalık ortamları seviyorum herkesin bir arada olmasını seviyorum ama dediğim gibi eğer kafamı dinleyecek bir zamanım alnız kalınca mutsuz olmam aksine mutlu olurum ki kafamı dinliyorum sonuçta bunda bir sakınca görmüyorum ama normal hayatta yalnız kalmayı sevmiyorum

0

yalnızlığı genellikle seviyorum. eğer mutluysam yalnız kaldığım anda kitap okurum, gitar çalarım, dizi veya film izlerim kendimi oyalayacak bir şey bulurum. ama bir derdim sıkıntım varsa yalnız kalmak istemem biriyle dertleşmek isterim ve o an biri yoksa yanımda evet mutsuz olurum.

0

yani eğer sürekli yalnız kalıyorsun tabii ki de mutsuz olurum yalnızlık başlı başına can sıkıcı bir durum zaten ama kafam bir şeye takıldıysa veya moralim bozuksa yalnız olmayı tercih ediyorum evet bu bana iyi geliyor onun haricinde sık sık sürekli yalnızsan yalnız kalıyorsun bu durumdan oldukça mutsuz olurum.

0

yalnız kalmak her zaman iyi değildir bence.yeri gelince yalnız yeri gelince kalabalık olmalı insanın hayatı.

0

sevdigim olsun yanimdaa sikinti yok yalniz kalmakdan ziyade cok insanlarida sevmiyorm

0

ben yanlız kalınca mutsuz olcagımi sanmıyorum zaten kalabaligida sevmeyen biriyim

0

yalnızlık allah mahsuzdur.bazen insanların yalnız kalmaya ihtiyaç duydugu zamanlar olur.düşünmek doğru kararlar almak.ben yalnızlıgı severim..

0

yalnızlığı severim yalnızlığı sevdiğim içinde bana mutsuzluk getirdiğini düşünmüyorum. sevdiklerimle bir arada olmak tabiki beni daha mutlu eder ancak insan yalnız kalmaya da ihtiyaç duyuyor tabiki bende yalnız kalıp kafamı dinlemeyi kendime gelmeyi sskünleşmeyü istiyorum böylece daha huzurlu ve mutlu hissediyorum kendimi yani mutsuzluk yaratmıyor bana yalnızlık duygusu.

1

her zaman yalnız kalınmaz, ancak kimi zamanlar ruhumuz daraldığında, bunaldığımızda, stress yaptığımızda, üzüldüğümüzde, ağlamak istediğimizde, kimsenin bizi anlamadığı durumlarda yanlız kalmak çok ama çok iyi gelir insana.

0

hem mutlu olurum hem üzülürüm bazen insan yalnız kalmak ister arkadaşlar yakarsın bi sigara oturur içersin sessiz sakin oh bide dağ havası oldu mu on numara ancak bazen ise yalnız kalmak çok üzücüdür hatta kafayı yiyen bile var bu durumdan

0

yalnız olmayı hiçbişeye değişmem yanımdaki insanlardan ne yarar gördümki sanki insanlar sadece kendini düşünüyor işi bitene kadar en yakınısın ama ama iş bitince eyvallaha eyvallah bu kadan yalnızlık allah'a mahsustur derler aslında ama insana yalnızlığı sevdirecek yalnız kalmak istetecek kadar insanlar var.insanın yalnız kalması kendine vakit ayırması kendini düşünmesi için en iyi fırsattır sorunlarını kendi içinde çözmesi kimseye kendini açmaması gerektiği anlardan biridir yalnızlık.

0

yalnız olmak huzur demektir. etrafında sana hasetle kinle bakan, içten içe çekemeyen, mutsuzluğundan mutlu olan kimseler olmaz mesela. kişi kendinden bilir işi derler ya aynen öyledir işin aslı. insan kendinden bilir kimse kimseyi yüzde yüz sevmez. kimsenin başarısına dibine kadar sevinemezsin. onların da iyi bir haber verdiğin zaman yüzlerindeki şeyin tamamen gerçek olmadığını buradan bilirsin zaten. tamamen gercek değildir. en mutlu olduğun anda paylaşmaktan zevk alırsın ancak senin neşene senin kadar eşlik eden olmaz. senin bu kadar iyi olmana anan babandan başka sevinen olmaz. bu yüzden ne kadar az insanla muhattap olursan o kadar çok mutlu olursun. o kadar az kötü bakışa maruz kalırsın. o kadar az yalana, dedikoduya, kötülüğe maruz kalırsın. yalnız kalmak bir nevi terapidir benim için. dertleşmek iyi gelir tabi ancak tek veya son çare değildir hıcbir zaman. kendi kendime sormayı kendimle tartışmayı yalan duymaya yalandan onay almaya her zaman tercih ederim. bir yardıma ihtiyaç duyduğum anda kendi işimi kendim görürüm çünkü zaten böyle durumlarda yaslanacak kimseyi bulazsın etrafında. ne zaman kalabalık isterse o zaman seni artı 1 kişi olarak gören sözde arkadaşların, senin gerçekten tek 1 kişiye ihtiyacın olduğunda orada değildir hiçbir zaman. gerçek dostları tenzih ederim tabi. çok nadiren görülür çünkü ve çok şanslı olmak gerekir onlara sahip olmak için. eğer benim gibi onlarcasından yaka silktiyseniz, yalnızlık sizin için de huzur demektir.

0

melankoli severim. yalnızlıkta severim haliyle tek kalınca slow şarkılar dinler ve hüzünlenirim. bir de hayatımda aşk olunca genelde yalnız kalmaktan hoşlanmak hep eğlenmek isterim çok sosyal oluyorum. uzun süredir hayatımda biri olmadığı için içim çürüdü hep yalnız takılmak istiyorum hep uyumak istiyorum. biliyorum bu depresyon başlangıcı ama bu bende alışkanlık haline geldi o yüzden çokta sallamıyorum. artık boş kaldığımda bu siteye giriyorum ve içimden geleni yazıyorum. imla kurallarına falan da uymuyorum içimden geleni yazıyorum burası biraz içini dökme yeri oldu benim için kimsenin okumadığını düşündüğüm için gönül rahatlığıyla yazıyorum. genel manada zaten mutsuz biriyim herşeyden mutlu olmuyorum çok gülmeyi severim ama hüzünlü gülerim . ben herkesin eğlenmesini istiyorum ama ben eğlenemiyorum. nedenini de bilmiyorum. allaha şükür madde bağımlılığım yok mutsuz insanların eğilimi daha fazla oluyor dikkat edilmesi gereken bir husus.

0

yani kim olmaz ki. kaç kişidir çok sevildiği için hakikatli insanlar sardığı için yalnızlığa ihtiyaç duyan. yalnizligin insanı tedavi eden bir yanı var. içsel yolcuğa mecbur kılan kendine kendini anlatan hatalariyla başbaşa kalip yuzlesmesine vesile olan bir yanı var evet. ama üzüldüğü kimsesiz hissettiği anları yastığın baktığı duvarda resmeden payının yanında suphe yok küçücük kalır. ya da biz insanoğlu acı çektiğimız anları ruhumuzun sancılarını çok daha büyütüp güzel zamanları küçültmeyi huy edinmişiz. insanın doğasında var. yalnızlık burukluktur. yalnızlık kimsesizliktir. bir ayağı topal bi gözü kör hayattan pek az umudu kalmış bir kurt bile son nefesine kadar eşini bulmak için savaşır. her canlının doğasında var bu. bu yuzden kimse yalnızlığı kendine yoldaş etmemeli. yalnızligin insana haz veren yanına alışıp kendi ömrünü mutsuzlukla demlememeli. 1 tek kişi bile olsa dostu sevdiği daima sevmeli ona sarılmalı. insanı iyileştiren yegane güç sevgidir. sevgi en büyük destekçisidir insanın. sevgisiz ömür mutsuz bir ömürdür. her ne kadar maskelemeye çalışsak bile.

0

yani bazen olabiliyorum zaten cogunlukla yanlizim eve geliyorum cogu zaman tekim annemler aksama dogru geliyor eve zaten o zamana kadar tekim ama elimin altinda bilgisayarim var ve istedigim seylere ulasabiliyorum kolay bir sekilde. oyun desen istesem girerim, video desen youtubedan acarim, yemek desen yaparim yani yanliz kalinca mutsuz oldugum pek soylenemez :).