0

yani orman gibi duracak hali yok her insan kendine ayrım yapmaksızın bakım yapmalıdır

0

hayir bana gore ters. zaten normalde dinimizde bile bayanlarin kaş aldırması gunah ama malesef buna uyan cok az bayan var.

0

kadınların bakımlı olması kadar erkeklerin de bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum. nasıl ki kadınlardaki fazla kıl veya tüy erkeklerin göz zevkini bozuyorsa erkeklerdeki fazla kıl tüy de kadınların göz zevkini bozmaktadır. bu yüzden erkeklerin kaşlarını almalarını hatta bacak, karın, göğüs kıllarını da almalarını gayet doğal buluyorum.

0

bir estetisyen olarak elbette doğru buluyorum .
hatta almamaları absürd geliyor bana
bence kaslarınız ifadenizin en önemli rol arkadaşı
bazen bakışlarınız ikna yeteneğinizi bile etkiliyor bu yüzden
yüzünüze uygun ifade için doğru ölçülerde yüz şekline göre alınmış kaşlar yerinde bir karardır .

0

tabiki doğru bir olaydır, düşünceler değişiyor ve insanların bakımlı olması gerekiyor son zamanlarda bu yüzden kıl tüy saç baş kiprik hepsine özen gösterilip bakım yapılması taraftarıyım, bunun erkeği kadını yok, bence alınmalıdır bu tütler, me o öyle martı gibi dolaşıyor bazı kişiler tamam belki çok kültürlü bilgili biri ama ilk izlenimi çok kötü olur böyle insanlar ne yazıkki önyargılara sahiptirler ve bunu yıkmak gerçekten sıkıntı bir durum

0

bir sağlık problemi düzeyinde tek kaş varsa medikal bir operasyonla alınabilir, değilse yapılması kendine güven eksikliği ve başkalarının düşüncelerine verilen fazla önemi gösterir, gereksizdir.

0

günümüz dünyasında artık herkes bakımlı olmak zorunda. bu nedenle erkeklerin kaş vb bakım yapmasını doğru buluyorum.

0

doğru buluyorum çünkü erkeğin bakımlı olması gerek

0

değil kaş ağda yapmayı bile doğru buluyorum kıldan tüyden hoşlanan insanları da hiç anlamıyorum. cümleten teşekkürler.....

0

hayır doğru bulmuyorum. erkeğin kaş alması bence yanlış ve gereksiz. sadece çok çok aşırı ise, yani normalin çok üstünde ise belki alabilir. kaşı sadece kadınlar almalı, kadınlara yakışıyor. ama erkek almamalı, çok rahatsız edici olur.

0

kişi kendini görmek istediği gibi görünce mutlu olur.kas ortasını bence de erkeklerin zaten almasi lazım. ufak dokunuşlar yapabilirler ama abartısı benim içinse çok itici olurdu.

-1

yani günümüzde artık erkek kadın diye bir şey kalmadı erkeklerde makyaj yapar kadınlarda yapar erkeklerde kot pantolon giyer kadınlarda. yani artık kadın erkek artık birbirine ayırt edemiyoruz erkekler kadınlar küpe takarken erkekler de takar yani artık gerçekten ben daha kim ne yapıyor kim ne ediyor hiç şaşırmıyorum çünkü şimdi şu anda biz birinin düğününe gittiğimiz zaman erkeğin yüzüne baktığımızda kadından daha çok makyajlar ruju olsun fondöten olsun göz kalemi olsun yeni bu kişinin hevesi bir yani insan isterse yapar ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum doğru mudur ya doğru değildir herkes kendi bildiğini yapıyor artık kimsenin kimseye bir şey söylemesine gerek yoktur bana göre gibi günümüzde gerçekten kadınlar ve erkeklerin aynı şeyleri giyip aynı şeyleri taktığını gürüyoruz.

0

evet doğru buluyorum çünkü kişisel bakım sadece kadınlara özgü bir şey değildir. erkeklerde en az kadınlar kadar kişisel bakımına özen göstermeli ve dikkat etmelidir.