0

bir zamanlar takardım ama artık buna değmediğini fark ettim, ne olursa olsun diyorum bazı şeylere.

0

evet. her şeyi takıyorum maalesef. bu oldukça zor bir hayat sürmeme neden oluyor. her şey mükemmel olsun, her yaptığım iş en iyisi olsun istiyorum. o da beni yoruyor.

0

takmamaya çalışıyorum çok takıntı iyi değil

0

ilk öce sürekli takardım ama artık eskisi gibi değilim, her şeyi kafaya taktığımda üzülen de canı sıkılan da ben oluyordum şimdi kulak arkası yapmayı biliyorum en azından bazı konularda.

0

evet her şeyi kafama takarım ve hiç sevmediğim bir huyum ne olursa olsun biri bana bir şey söylerse bile kafama takıyorum kafama taktığım için hiç mutlu değilim ne olursa olsun mutlu olmak istiyorsun söylenilen sözlerin hiçbirini kafana takmamalı ve düşünmemelisin bu mutsuz olma ya uykusuz kalmaya hasta olmayan bir çok yolu var yani evet ben şahsen her şeyi kafama takıyorum en küçük bir şeyi bile takarım örnek verecek olursam biri bana şunu giyme bu sana yakışmadı dese bile ulan hangi amaçla bana söyledi diye durup düşünüyorum gerçekten hiç hoş olmayan bir durum ben böyle biri olmak istemezdim ne olursa olsun kafama takmamayı düşünmemeyi umrumda olmamasını isterdim ama maalesef öyle değilim bunun için gerçekten çok çabaladım elimden gelen her şeyi yaptım düşünmemeye çalıştım kafama takmamaya çalıştım düşünmemek için başka şeylerle uğraştım kitap okudum müzik dinledim kafamı dağıtmak için bir çok aktivite yaptım ama gerçekten işe yaramadı kafama takılmaya devam etti

0

herşeyi kafama takarsam evin yolunu bulamam valla :) o yüzden takmıyorum yani en azından takmamaya gayret ediyorum. bu konuda ne kadar başarılı olduğum bilinmez ama çabalıyorum eb azından

0

önceden hiç bişeyi kafama takmazdım da borç gırtlağa dayanınca ister istemez kafama takılmaya başladı. özellikle de boşta kaldığım zamanlarda ve geceleri uyumak için yattığım zamanlarda daha çok düşünüyorum.

0

evet her şeyi en küçük ayrıntısına kadar kafaya takıyorum.

1

tuvalette ihtiyacımı yapamadıgımı bile kendimw dert eden birisiyim ya