0

elime döküp iki elimi ovuşturur sonra kafama sürer ve yıkarım.

0

banyoda şampuanı genelde elime dökerim. kafama döktüğüm zamanlar da olur ama o da şöyle olur mesela şampuanın dibinde az bir şey kalmıştır onun sulandırırım sonra kapağını kapatıp güzeelce çalkalarım. onu elime dökersem su-şampuan karışımı parmak aralarından sızacağı için kafama dökerim.

0

böyle bir soru ile karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. biraz kişilik testi gibi oldu. sanki eline dökenler ''a'' kişiliği, direkt saçına dökenler ''b'' kişiliği gibi... sorunun bendeki cevabına gelince ben banyo da şampuanı elime dökerim ki saçıma süreceğim miktarı göreyim.

0

ben de @verda gibi önce elime sonra ıslak saçıma sürüyorum. doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. bu şekilde daha kolay ve homojen yıkama oluyor.

1

önce elime döküyorum sonra ıslak saçıma sürüyorum

0

bende şampuanı ilk eline dökenlerdenım. çünkü benim kullandığım şampuan pompalı. yanı sıvı sabunlar gibi dışı. e ister istemez elime döküyorum ben. şimdi o nasıl şampuanmış diyebilirsiniz. amway'in büyük boy şampuanı olur kendileri.

1

ben ilk önce elime döküyorum. sonra saçımı sabunluyorum.

1

ben kafama dökerim ilk başta hayatım da hiç elime dökerek saçımı sabunlarım.

1

bakıldığı zaman çok mantıksız bir soru gibi duruyordu şampuan tabii ki kafaya dökülüyor fakat düşündüm ki ben önce elime döküyorum:)

1

ben elime dokuyorum. erkekler büyük ihtimalle saçına dokuyordur.