0

ben sorulara yorum yaparken şimdiye kadar hiç dikkat etmedim nasıl yorum yaptığımı ama sürekli aynı kalıp da cevap vermiyorum farklı kalıplarda da cevaplar veriyorum. bilgi sorularını özellikle de tam net olarak biliyorsam cevaplıyorum çünkü insanları yanlış bilgilendirmek istemiyorum daha çok o yüzden yorum sorularını cevaplıyorum.

0

yorum yaparken tarzimin disina cikmiyorum ancak su sekilde cikabiliyorum bazen, mesela az bilgi vermem gerekirken daha cok bilgi vererek yorum kismini dolduruyorum :d. bazen oyle olabiliyor ama cogu zaman oyle olmuyor.

0

yorum yaptığımda arada bir belki tarzımın dışında cevap vermiş olabilirim. genellikle cevaplar kendi istediğim gibi olması gerektiği gibidir. detaylandırırım bazen bazen sadece cevap verir geçerim. bu bana kalmış. soruya göre bende o cevap varsa cevap veririm.

0

hayır benim normalde de tarzım budur. çok konuşurum ve detay vermek istiyorsam detaya takılırım konuyla alakalı ama. konu dışına çıkmadan örnekler veririm.

0

yorum yaparken tarzımın dışına çıktığı durumlar oluyor. bu durum genel itibarıyla yorum yaptığım alan değer verdiğin ve ilgi duyduğu alanlardan birtanesi ise, bazen gereğinden fazla bilgi vermeye çalışmak gibi bir huyum var. belki bu durum karşımdaki insanları zaman zaman sıkıyor olabilir fakat buda benim huyum yapacak birşey yok.