0

lisede en iyi kopya taktikleri aslında hocaya göre değişen şeylerdir. çünkü bizim zamanımızda bazı hocalar geçip oturuyordu yerine 10-15 dakika arayla bir kez kalkarsa kalkıyordu. tabii durum böyle olunca sıra altına bir kitap koysan arasından notlara bak bak yaz sorun olmuyordu. ama bazıları da sürekli geziniyordu buda durumu zorlaştırıyor. notlar ekleyerek belirli yerlere saklayanlarda vardı.

0

benim bir iki yöntemim vardı da lise zamanımda. şimdi yazmayayım bunları.. ola ki dışarıdan bir öğretmen bu tarz bir araştırma yapsa internette ve bu soruyla karşılaşırsa, benim cevabı görecektir. öğrenciler yanmasın şimdi benim bu cevabımla. yoksa özelden soran olursa yazarım tabi bu konuda birşeyler.

0

lise zamanımda genellikle arkadaşlarımdan bakar kopya çekmeye çalışırdım veya daha çok sıraya yada duvara yazmaya çalışırdım oradan bakarak kopya çekerdim ancak sıranızı değiştirirse eğer hoca bu durumda yandınız demektir bu bir işe yaramaz yani bir b planınız olsa fena olmaz açıkcası. genellikle yazılı kağıdının altına kağıt koyardım ve ara sıra yazılı yani sınav kağıdımı çeker ve o şekilde bakmaya çalışırdım cevaplara buda bir yöntem ve seçenek yalnız yakalanırsanız sınavınız iptla olabilir bu yüzden dikkat etmek ve çok önde oturmamak yani göz önünde bulunmamak gerekir.