0

evet küçük şeylerle mutlu olabilirim. mesela her zaman unutup ta alamadığım bir toka, kitap yada defter kalem fiyatı fazla olmayan bir parfüm sonuç olarak değer verdiğim bir insan beni düşünüp bana bir ıslak mendil verse bile mutlu olurum. düşünülmek çok değerli önemli hissettiren bir olgu. birinin kendine su alırken bile heh şu kişiye de alayım demesi kadar güzel bir şey varsa eğer oda hiç düşünmeden almasıdır.

0

maddi manevi küçük büyük farketmez bir insan nasıl mutlu olabileceğini iyi bilirdir.

0

maddi hediyelerden çok manevi hediyelere önem veren bir kişiliğe sahibim, benim adıma yazılan duygu dolu bir not bana alınacak pahalı bir cep telefonundan daha değerlidir.

0

ben mutlu olurdum.nedeni bir hediyede büyüklük veya küçüklük değil seni önemsiyomu önemsemiyomu ona bakardım

1

küçük şeylerden mutlu olurum. önemli olan verilen değerdir. benim için maddiyattan çok zaten maneviyat önemlidir. sevgi kavramına çok değer veririm mesela. bu nedenle küçük bir iğne bile hediye edilse mutlu olurum o kişi beni düşündü diye.

0

evet hayatım böyle geçti denebilir ve çokta mutluyum

0

evet küçük şeyler beni daha da mutlu eder. ve mutlu olabilirim. biliyorsunuz ki günümüzde istedikçe isteyen bir nesil yetişiyor. şöyle ki her şeyi elde etme istediği ve eskiyi bir köşeye atma yeniyi kullanma istediği veya hep daha fazlasını isteme istediği diye bir şey vardır insan olarks böyleyiz belki de bu doğamız da var bilemiyorum bizler yetinmeyi bilemiyoruz oysaki yetinmeyi bilsek veya kıymet bilmiş olsak daha fazlasında da gözümüz olmaz ve küçük şeylerden de mutluluk duyabiliriz ever küçük küçük şeyler beni mutlu eder önemli olan karşımdaki insanın bunu düşünmüş olmasıdır benim içim.

0

ben her zaman küçük şeylerden mutlu olmayı bilen bir insan oldum. çünkü ne kadar büyük şeylere alışırsa insan o kadar daha fazlasını bekliyor ama küçük şeylerden mutlu olmak gibisi yok.

0

yani ben en çok mutlu olduğum zaman biri bana değer verip küçük bir şey olsa da çok mutlu olurum ben genellikle ben bir şeyin küçüklüğü ve büyüklüğü ne fiyatına bakmak sadece manevi değeri ne bakarım ve bana verdiği değere bakarım en küçük şeyde bile mutlu olabilirim ben.

0

evet küçük şeylerden mutlu olabilirim. küçük şeylerden çok o şeyin değeri daha önemlidir benim için.