0

ayyy... bunlardan gina geldi ya... sürekli bir konu tutturuyorlar ondan surekli soru soruyorlar... mesela yatirim desek aynen soyle ''yatirim yapar misiniz?'' , ''yatirimlarinizi neye yapiyorsunuz?'' gibi pesi sira seklknde soru sormaya calisiyorlar...gerci sorumani bu konuda uyari yaptiklarini soylemisti bize.

0

anlamazlar, anlamazlar.... hazir soru bulmuslar sonunda bu atasozu neyi fade ediyor demeleri yeter onlar icin.... niye uğraşsınlar. biz zaten bosuna emek harciyoruz burada. onlsr gibi siteyi soruya bogmak lazim aslinda. surekli beyin bedava modu girince soru soramayacaklar belki bu sayede cevaplsra yonelirler. tabi para kazanmak istiyorlarsa... isin kolayina kacip , soru olarak atasozu paylasmak kolay sonucta. ya da yemek ismi.... veyahut isim anlami.. millet niye ugrassin ki... 2 kurusum crptr. cevapla ne ugrasacagim diyor millet. crvap daha fazla kazandiriyor ama cevapla ugrasmayayim diyor. ne olacak baska...

0

millet bir konuyu bulduğunda sürekli o konudan gidiyor. artık sıkıldık, yapmayın. tamam kazanç elde etmek için yapıyorsunuzda, birde cevap yazacak kişileri düşünün be kardeşim. bir insan en fazla 5 atasözü veya deyimin anlamını bilir ama siz a dan başlayıp z harfine kadar olan tüm atasözü veya deyim soruyorsunuz. böyle olmaz biraz geliştirin. soru sormayı beceremiyorsanız cevap yazın cevaplarda para kazandırıyor.

0

evet gerçekten ben de çok sıkıldım kanka yani dünden beri oluyor hatta bu olay dünden beri atasözü paylaşıyor. bunun deyimi nedir. falan filan bence çok sıkıcı ben kendisine mesaj attım ama cevap vermedi görmedi sanırım ya alıştık artık gerçi her gün böyle bir sorun yaşıyoruz birisi geldi mi böyle alıp başını gidiyor. hep aynı sonradan böyle devam ediyor. işte ne yapabilirsin ki sorumani el koyması lazım gerçi beyin modunda ya şuan ama şimdi beyin modundan çıkınca da gene de devam edecek gibime geliyor.

1

tekrar tekrar birbirinin aynı soruları soranlar bunun farkında ama kazanç için kolaya kaçıyorlar.

0

hayir sor.. sor da yani bizi burada ayy yine mi atasozu dedirtme yahu...