0

evet daha önce evde çalışarak para kazandım. kitap satıyorum öncelikle. onun dışında sarma sarıp sarma satıyorum. tabi sarma işi az geliyor zaten. sonracıma bir keresinde annemin iş yaptığı tüccar elbiselere dikmek için zincir çektiriyordu. zincir çekmişliğim var bir iki kere. yani, daha başka da birşey yok evde yaptığım ek gelir. birde burası var. başka para kazandığım yer yok.

0

hayır daha önce ek iş yaparak herhangi bir gelir elde etmedim ancka bunu yapan insanlar var çeşitli yollarla satış yaparak veya başka türlü şekilde gelir sağlayan insanlar var. bende burada bildiklerimi paylaşarak gelir sağlamaya çalışıyorum enazından bu bakımdan bu site aracılığı ile yapıyorum bunu. gerek soru sorarak gerek de cevap vererek siteden yararlanarak bilgi edinerek veya bilgi sağlamaya çalışarak bunu yapmaya çalışıyorum yani para kazanmaya ve bilgi edinmeye. bu site aracılığı ile bunu yapıyorum. ancak başka türlü yollar ile gelir elde eden insanlar vardır elbet eşit çeşit yöntemleri vardır bunun öğrenmek lazım belki de

0

böyle bir deneyimim olmamıştı ama artık uzun süre bilgisayar başında zaman geçirdiğim için bazı araştırmalar yaptım.burayı buldum biraz burdan gelir elde edebilirim birazda anket dolduruyorum sanırım ay sonunda 200 civarı bir para elime geçiyor.

0

evde ek iş olarak babam emlakçılık yapıyor evimizin aşağısına ofis gibi bir yer açtık orada takılıyorum ek iş gibi bir şey oluyor.arada gelen evlerin felan bilgilerini internete felan giriyorum güzel oluyor fazla sıkıcıda değil.yani bir yerden kazanç gelmesi için uğraşıyoruz diyelim.lazım oluyor çünkü bu kazanç.saten fazla zorda değil babam bana yolluyor bilgileri rahatçana aşağıya gidip yapıyorum işleri.başka ek iş olarak internette bazı sitelerden para kazanıyorum şu anda sorumani çok iyi kazanç sağlıyor ondayım.

1

evde ek is yapmadim ama bu tur seylere merakli birisiyim,yani soyle diyim;bos vaktiniz varsa eger bunu para kazanmak ile degerlendirebilirsiniz.para paradir mantigi yani :)