0

aktifligine gore degisir simdi bu durum. sorulardan 2 kurus kazaniyoruz. ama soyle bir durum var. sitede bu zamana kadar o kadar cok soru soruldu ki, ayni sorulari sorma ihtimalin yuksek. ayni sorulari sordurmuyor site. mesela ayse kulin kimdir diye daha once bir soru soruldu daha once. sende direk bu soruyu sorarsan site sana sordurmuyor bu soruyu. yani o yuzden sadecr sorudan gitmeyin. tabi sitede soru sorabilirsiniz. en dogal hakkiniz. ama eger kazanc saglamak adina burada bulunuyorsaniz benim tavsiyem size cevaplara yönelmenizdir. yani cevaplarda daha aktif olmaniz. cunku crvaplarda nr kadsr cok uzatirsaniz kazanciniz bu cevabin uzunluuna gore artiyot. 1 satir 1 kurusa tekabul geliyor. 15 satir yazsaniz 15 kurus kazanirsiniz. zaten birde sitede beyin bedava modu denilen bir sistem var. eger site icerisinde cevapsiz soeular artarsa otomatik olarak soru sorma kapatiliyor. uyeleri cevab vermeye yonlendiriyorlar. ki bu beyin bedava modunda daha rahat crvap verilebiliyor. daha rahat arastirma yapip daha rahat cevap yazabiliyoruz. ana sayfaya dusen surekli bir soru akisi yok. belli sorular. zaten ben de bu zamana kadsr daha cok crvap verdim sitede ve soru soranlara gore daha fazla kazanc sagladigimi da belirtmek isterim. tabi ille de soru soracagim dersen senin bilecrgin is.. :) kazanc olarsk yine aktifligine gore degisir. sitede ne kadar aktif olup soru sorarsan ya da cevap yazarsan kazancin bu aktifligine gore artar.

0

sorulan sorulardan soru basi 2 kurus veriyor.hemde herzman soramiyorsun.o yuzden sorulan sorulara cevap vermek daha mantikli.

0

sorumanide soru sormak 2 kuruş ama cevap verdiğinde, cevabın uzunluğuna göre daha da artıyor kazancın.

1

soru sormak iki kuruş kazandırır ve bu sorudan elde edeceğiniz kazanç biter. sorunuza cevap geldikçe kazanmak gibi bir durum söz konusu değil. ancak kendi sorunuza cevap verebilirsiniz ve kazancınız da o cevapdan elde edilir.

beyin bedava modu var sitede ve o açık olduğunda soru sorulamıyor. o yüzden kazancınızı sorulara endekslemeyin. cevaplara endeksleyin. cevap verirken karakter sayısı arttıkça kazancınız da artar. o yüzden cevap konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. soru kazancı sabit ama cevap kazancı değişken, bu ölçüde bir program belirleyin kendinize ve günlük ne kadar kazanç elde edebileceğinizi yazarak görün.

0

bu sitede sorduğun soru başına 2 kuruş kazanıyosun bu standart değişmez.

0

her sordugunuz soru basina 0.02₺ kazanc elde edersiniz.