1

şu an soru soramıyorum. o günü de iple çekiyorum. soru sorduğumda insanların yazdığı cevapları büyük bir keyifle okurum. insanlar neticede orada bir emek harcıyor ve değer verip yazıyorlar. mutlaka okurum.

2

şuan bu sitede soru soramıyordum ama daha önce sorduğum sitelerde her zaman cevapları okurdum. 60 cevap verdiğimizde soru sormak hakkımız açılıyormuş, o yüzden ileride burada soru sormaya başladığımda cevapları okurum kesinlikle. insanların kendi fikirleri, sorduğum sorulara yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor o yüzden neden olmasın ki.

1

henüz soru soramıyorum. ne zaman sormaya başlayacağım bilmiyorum. sorularım nasıl altın soru oluyor ya da. hiçbir şey bilmiyorum. şimdilik sadece yazıyorum. biri bana mesaj atıp aydınlatırsa da gerçekten çok sevinirim. daha önce bu tarz bir siteye üyeydim ve cevapların alayını da okuyordum. eminim burada da okurum. emek veriyor insanlar sonuçta.

0

sormuş olduğum sorulara yazılan cevapları mümkün mertebe hepsini detaylı şekilde okumaya çalışıyorum. çünkü gerçekten buradaki yazılan cevaplardan çok şey öğrendim. yazmış olduğum birkaç tane sorum altın soru kategorisine girdi ve buradaki yazılanları da yine okuyup ona göre beğeniyorum ya da beğenmiyorum. çünkü her belli konularda özellikle kişisel bakım ve sağlık konularında sorduğum sorulardan muazzam çeşitlilikte cevaplar geldi. bunun yanında ev yaşamı ile ilgili olan sorulardan da ev ev yaşamında yapılabilecek küçük dokunuşlar ve bazı önemli püf noktalarını buradaki kullanıcılar sayesinde verdikleri cevaplardan öğrendim.bu katkıları yapan tüm üyelere teşekkürlerimi sunuyorum.

1

benim sorduğum sorulara cevap geldiğin zaman hepsini okuyorum okuduktan sonra da sorularını beğeniyorum öyle çıkıyorum yani genellikle bildirim geldiği zaman bakıyorum hepsini okuyorum.

2

ben sorularıma verilen cevapların hemen hemen hepsini okuyorum. neyse ki artık boş boş harflere basanlar yok. kullanıcılar mantıklı cevaplar yazıyorlar. herkese teşekkür ediyorum.