0

sacmaliktan baska birsey degil malesef. oncesinde cocugun dogar doğmaz neden fotograf koyma istegi duyar insan... biz cocugun kirki ciksin diye burnunu disari cikarmiyoruz neredeyse, hastalik kapar, mikrop kapar, kem goz deriz, resim bile paylasmayiz. bunlsr herseyi goze almis baksana. gerci bunlardan ziyade biliyorsunuz pedofili suclari artmaya basladi. sen cocuk doğduktan sonra fotograflarini paylaştıktan sonra resmen buna davetiye cikariyorsun yani. cocuk kendi paylasmak isterse paylasir hem. sen niye bebeginin ozluk haklarina mudahele ediyorsun ki.

0

daha doğmamış bir bebeğe sosyal medya hesabı açılması kulağa çok saçma geliyor.

2

doğmamış bebeğe don biçmek diyorlar ya, hah aynı o hesap. doğmamış bile daha, açıp ne yapacaksın? bebeğin resimlerini doğduğu andan itibaren paylaşmaktan da hoşlanmıyorum ben zaten. yine dileyen açabilir tabi. tamamen özentilik bence.

0

yani büyük bir saçmalık bana kalırsa. insanlar iyice şaşırdılar artık böyle düşünmeye başladım. yani doğmamış bebeğin sosyal medya ile ne alakası var yani düşünecek başka birşey mi bulamıyor bu insanlar anlamıyorum hadi diyelim bir hediye aldınız onun adına veya 18. sonra falan kullanacaktır diyelim onu anlarımda yani öyle yok sosyal medya hesabı açmak yok bilmem ne böyle şeyler gerçekten gereksiz şeyler. bebeğin resmini çekip çekip atacaklar sanırım çocuk dhaa doğmadan yada şöyle diyelim hayata ait herhangi bir fikri olmadan siz onu adına kararlar veriyor ve sosyal medya hesabı açıyorsunuz ne büyük saçmalık ne güzel örnek oluyor aileler çocuklara bana bu tür şeyler çok anlamsız geliyor. yani bizler çocuğu internetten kısmen de olsa koruyalım onları takip edeli m psikolojileri bozulmasın ya da internet nesli ile yetişen çocuklar haline gelmesin diye çabalarken insanlar inadına yapıyor sanki bunu. neyse herkesin kendi fikri açıkcası herkes kendisi özgür ancak başkalarının çocukları bizimde çocuğumuz sayılır yani toplumun çocuğudur bir bakıma ve onun iyi yetiştirilmesi iyi bir birey olması topluma iyi kazandırılması bizi de ilgilendirir tabiki. gerçekten böyle insanlara kızıyorum anlamakta da zorluk çekiyorum doğru da bulmuyorum

0

çok saçma bir davranış olduğunu düşünmekteyim doğmamış çocuğa don biçmek bile saçma gören atalarımız şu anda yapılanları görseler ne derlerdi acaba çok merak ediyorum gerçekten çok saçma sapan bir hareket.

0

çok komik bence ne gereği var böyle bir şey yapmanın bu resmen doğmamış çocuğa don biçmeye benziyor.