0

benim yok eşim kullandtrmyoqg ne yazk ki kullanmak istiyorum açıkcası ama kullndrtylar

1

benim facebook hesabım var eskiden çok gidiyordum ve facebook sayfasında adminlik yaptığım bir dini sayfamda var tabii ki ara sıra girip paylaşımlarda bulunuyorum yani bundan başka hiçbir hesap açmadım kendime sadece facebook hesabı ve 1 sayfanın moderatörlük yapıyorum.

1

sosyal medya hesabım yok. kullanmıyorum. takip ettiğim sitelere girmeyi ve sorumani de vakit geçirmeyi tercih ediyorum. canlı bilgi yarışmalarına üyeyim. bu da şimdilik benim için yeterli.

0

benim su an twitter hesabim yok facebook hesabim ve instagram hesabim var ama farkli bir sekilde sosyal medyada hesabim yok yani twitterde hesap acmiyorum cunku bana resmen instagramin cakmasi gibi geliyor cok degisik bir site takipci kismi var takip edilen kismi falan var resmen instagramdan ozenmisler. hic sevmedigim icinde twitter kullanmiyorum ama facebook'u resmen zorunlu olarak kullaniyorum arkadaslarimla haberlesmek icin konusuyoruz falan filan yapiyorum ancak su da var ki instagram hesabimi sadece sus olsun diye actim yani herhangi bir zorunlulugum yok :d.

0

sosyal medyalar yeni yeni çoğalmaya başladığında bende heves edip hepsinden kendime açmıştım. uzun sürede aktif bir şekilde kullandım diyebilirim. fakat bir süre sonra çok fazla zamanımı almaya başladığını fark ettim ve birer birer kapatmaya başladım. yaklaşık üç senedir kullanmıyorum diyebilirim. hem zaten olsa da boş zamanlarımı sorumani sitesinde geçirdiğimden onlara zaman kalmaz diye düşünüyorum. sosyal medyalar başta da söylediğim gibi zaman kaybından başka bir şey değil. oysa ki sorumani sitesi öyle değil. bilmediğiniz ne varsa burada sorup yardım alabiliyorsunuz yada fikir danışmak istediğiniz de bir sürü insan size cevaplar veriyor. bunun yanın da üstüne bir de para kazanıyorsunuz. böylece hem ek gelir elde etmiş oluyorsunuz hem de bir çok açıdan bilgileniyorsunuz. bazen burada bakıyorum sorulara benim bir çok bilmediğim sorular sorulmuş. bende hemen verilen cevaplara bakıyorum ve ben de o konu da bir iki kelime edecek kadar bilgi edinmiş oluyorum. sosyal medya da harcasam bu zamanı milletin tripleri, fotoğrafları, yedikleri yemekleri görmekten başka hiçbir şey yapmamış olacağım. bu yüzden sosyal medyaya karşıyım.

0

benim benim daha önce facebook hesabım vardı fakat çok sıkıcıydı ben onu kapattım daha sonra instagram hesabı açtın sonra ondan da sıkıldım onu da kapattım ve şu anda twitter açtım fakat çok fazla girmiyorum. sevgilimin instagram hesabına giriyorum arada bir orada video izleyip geri çıkıyorum.