0

pazar candır avm çok pahalı orta gelirli bir aile için

0

bence sebze meyveyi herkesin pazardan alması gerekir yani ben pazardan alıyorum alışveriş merkezlerinde ücreti daha farklı olabilir.

0

her ikisinden de yaptığım oluyor. çünkü ikisi de farklı bir ihtiyacı karşılıyor

0

çoğu zaman degisiyor aslında.ama genellikle avmden yaparım.farketmiyor benim için.nerde hoşuma giden bişey varsa ordan alırım.

0

hem pazardan hem de marketten yapıyorum haftalık pazara çıkıyorum uygun fiyatlı taze şeyler görürsem alıyorum. bunun dışındaki ihtiyaçlarımı ya da almadığım şeyleri haftaiçinde ihtiyaç oldukça marketten alıyorum.

0

eğer demek istediğin meyve sebze falan ise kesinlikle pazar. hem enflasyona tam destek hemde market ürünlerinden çok daha güzel ve olgun meyveler var

0

genellikle marketler üzerine kar payı koydukları için, pazardan almak daha uygun olur.

0

mutfak alışverişlerini genelde pazardan yaparız. avm den kastınız ufak marketler ise marketlerden. işten güçten pazara gidip ürün seçmeye vaktimiz olmuyor. alışverişimizin yapılacağı yeri aslında konumumuz belirliyor. evime hangisi yakın ? hangisi daha hesaplı diye araştırıyorum. ama evim bir pazara daha yakın olsaydı hiç düşünmeden pazar derdim. bir kere tercih çok. tabi vaktim oldukça pazar benim tercihimdir.

0

mutfak alışverişini genelde marketten yaparım ama meyve ve sebzeyi pazardan alırım.

0

mutfak alışverişini pazar ve marketten yaparım. pazarda daha çok yeşillik alırız. diğer ürünlerde marketten alırız. avm bize çok lüks heleki bu zamanda .

0

mutfak alışverişini genelde marketten yaparım. alış veriş merkezinde oldukça pahalı ürünler satıldığı için gerek duymam. ama bazen pazarada giderim. en ucuz neresi diye sorarsan pazar derim. çünkü marketler kesinlikle bir fiyat farkı koyuyor.