0

ev alılverişlerimizi genellikle marketten yaparız genellikle gimsadan alışveriş yaparız bazen a. 101 bim gibi yerlerden de alışveriş yaptığımız olur. bazen nadiren pazardan yaparız. yani genellikle uygun olan yerlerden yapmayı tercih ediyoruz çünkü geçim derdi malesef ekonomik kriz deseniz herkes kan ağlıyor açıkcası meyve sebze fiyatları deseniz sıkıntılı durum kapış kapış insanlar. bu bakımdan genellikle daha uygun yerleri tercih ediyoruz.

0

et ve tavuk ürünlerini güvendiğimiz mahalle kasabımızdan alıyoruz. sebzeyi de genelde manavdan diğerlerini ankagross ve migrostan bazende metro marketten alıyoruz

0

ev alışverişini genelde a 101 bim ve migrostan yapıyoruz

1

evimin meyve ve sebze ihtiyaçlarını haftalık pazarlardan ve bazı güvenilir marketlerden yapmaktayım. yine evin bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı ve temizlik maddesi ihtiyaçları ile çay-şeker-un-bakliyat-tuz-yağ gibi ihtiyaçlarını belirli bilinmiş marketlerden yapmaktayım. halı, mobilya ihtiyaçlarımı bilinen ve ünlü kaliteli mağazalardan yapmaktayım.

0

et ve et ürünlerini güvendiğimiz kasap ve marketlerden almayı tercih ediyoruz.sebze ve meyve ihtiyaçarını genellikle kurulan semt pazarlarından temin ediyoruz.gıda ve erzaklarımızın bazılarını pazarlardan bir kısmını da marketlerden alıyoruz.

0

genellikle çoğu alışverişimizi migrostan yapıyoruz çünkü hem daha çok marka ve çeşit var hemde manav ve kasap reyonu olduğu için tercih ediyoruz.

0

genel olarak aile ile beraber çağdaş markete gidiyoruz ve alışverişimizi evin ihtiyaçlarına göre oradan yapıyoruz. ayın ortalarında bazenleri bimden de alışveriş yaptığımız olabiliyor.

0

bana yakın market sok var ben hep şoktan alırım herşeyimi ürünleri kaliteli memnunum hiç pişman olmadım severek alışveriş yaparım

0

evime alışverişi çağdaş market zincirinden yapıyorum. ankara ve eşkisehir illerimizde en popüler olan bu zincirin toplamda 142 adet subesi vardır. kaliteli ve ucuz ürünleri ile oldukca iyi bir tercihtir.

1

market olarak bim i tercih ediyorum. sebzemi de yerel bir marketten alıyorum. indirim zamanlarında migros alışverişlerimizde oluyor. pazara gitmek benim için bir şans, gittiğimde çok mutlu oluyorum o cümbüşle.

1

genel olarak marketleri tercih ediyoruz biz happy center ya da a101, arasıra pazara uğradığımız da oluyor sonuçta pazar kültürü çok başka bir şey :)