0

sevilmek her zaman daha iyidir. çünkü sen karşındaki kişiyi ne kadar seversen sev, o sana değer vermedikten sonra, senin onu sevip sevmediğinin bir önemi kalmaz. siz herkes tarafından sevilmeyi mi tercih edersiniz? yoksa herkesi sevmeyi mi? o açıdan bakın bir de. o yüzden sevilmek daha iyidir diyorum.

0

bence her ikisi de güzeldi sevmekte sevilmekte çok güzeldir bana göre. sevmek aslında karşılıksızdır yani beklentisiz sever insan birini sevmek güzel bir duygudur aynı zamanda sevilmekte insanı mutlu eder birilerinin sizi sevdiğini bilmek sizinle beraber olduğunu bilmek çok güzel bir duygu değer vermek, önem vermek oldukça önemli şeyler. bence sevgi karşılıklı güzel evet sevgi beklentisiz dir ama karşılıklı daha da güzeldir. sizde sevildiğini bildiğiniz zaman çiçek açıyor.

0

sevilmek güzeldir sevmekte değer bileni seveceksin

0

bu hayatta sevmekte güzeldir sevilmekte bu ikiside birbirini tamamlayan iki önemli unsurdur insan sevmekte ister çünkü insanoğlu her zaman sevgiye muhtaçtır ve sevilmekte ister

1

fuzuli'ye sormuşlar. ''sevmek mi daha güzeldir sevilmek mi?'' ''sevmek'' demiş. çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın. bana göreyse sevilmek, sevildiğini hissetmek daha güzel. insan sevilince buna kayıtsız kalamaz zaten. yunus emre'nin de dediği gibi ''sevelim, sevilelim, dünya kimseye kalmaz''

0

sevilmek daha iyi be dostum seversin hatta cok fazla bağlanırsın kimsenin vermediği degeri verirsin ama sevgini hissetmez bak beni ornek al her çıktığım kızı çok sevdim sonra bi bakmışım zehirlere başlamışım alkole başladım sigaraya başladım sevme onlar seni sevsin.

0

insan her zaman bu soruyu kendisine soruyor, acaba cidden seviliyor muyum yoksa her davranış her söz yapmacık mı?. ünlü bir şairin sözü vardı adını hatırlamıyorum şimdi ama insan bir tek sevdiğinden emin olur çok doğru bir söz harbiden.ben o kadar sevip ettim ama hep içimde bu kuşku vardı, beni seviyor mu dediği gibi?.bu devirde kimseye güvenmiyorum insanlar artık o kadar ileri derecede hareket ediyorlar ki,güvene dair inanç bırakmadılar ben de gram zerre kadar. ben mutluluk için huzur için aşk için sevilmek isterdim hep, hep de bundan yana emin olamadım maalesef.hep içimde bir kurt vardı,rahat edemiyordum kolay kolay ve hele ki karşı taraftan sevgiye dair bir cümle duyduğum zaman bu hissi yaşardım.artık sevgilim de yok kafa olarak rahatım ama mutsuzum çünkü insan sevilince sayılınca kendini değerli hissediyor.bu duyguyu tekrardan tadabilsem ah keşke, keşkelerle geçiyor ömrümüz.hayat böyle gitmez bi yere kadar gider, bi yerden sonra hayat tat vermez harbiden.

0

bence sevilmek. değer görmek, değerli olduğunu hissetmekten daha güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum şu hayatta. birinin sizi canından çok seviyor olması her şeyden daha güzel. genellikle bu soruya sevmek diye cevap verirler sevildiğinden emin olamazsın diye ama birinin size bakarken gözlerinin içinin parlamasını görünce sevildiğinizi o kadar güzel anlıyorsunuz ki. sevmekte çok güzel ama sevilmek bambaşka.

0

sevilmek daha iyi be dostum.. çok seversin değer verirsin. o kadar emek verirsin ki bir gün bakarsın sağına yok . soluna bakarsın yok. önüne arkana... sanırsın ki saklambaç oynuyor.. ne yazıkki baktığın hiç bir yerde göremezsin. acıyı çeken o değil ssn olursun. daima böyledir ve hayatın kanunudur. seveceksen de adam gibi seveceksin. kendini fazla kaptırmadan yormadan bitirmeden... yoksa gider be abim.